Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az incel korszak azért köszönt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az incel korszak azért köszöntött be, mert a PUA korszak egyeseknek nem hozta el a sikert?

Figyelt kérdés

A 2000-es években indult a PUA hódító útjára Amerikából, miután Neil Strauss leleplezte a közösséget. A PUA sokaknak egy reményforrás volt (ma is lehet az), hogy ki tudnak törni a magányból. Akkoriban még nem voltak incelek, a PUA szlengben AFC-nek - vagyis Átlagos Frusztrált Csávónak - neveztek azokat a pasikat, akik nő nélkül éltek, vagy nem igazán ment nekik az ismerkedés. Belső forrásból tudom, hogy elkezdték a PUA-t az emberek, de sokan feladták, illetve, hogy ez az egész átmenet pénzlehúzásba is. Nos, a PUA lényegében már eltűnt. Viszont rengeteget hallunk az incelekről.

Az én elméletem az, hogy az ősi incelek valamikor a múlt évtizedben, alakultak ki azokból az AFC srácokból, akik egykor elkezdték a PUA-t, de feladták. Aztán ezekhez csatlakoztak azok, akiknek vonzó volt az, hogy felvállalják a sikertelenségüket, és az egész egy mozgalommá nőtte ki magát. A PUA-t meg azért szorították le, mert incelnek lenni sokkal kényelmesebb. Nem kell már odamenni a csajokhoz, helyette lehet gyűlölködni, és másra fogni a sikertelenséget.

Mit gondoltok?

2022. febr. 13. 13:15
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Mi az AFC angolul?
2022. febr. 13. 14:38
 22/24 A kérdező kommentje:
A 15-ös kommentben leírtam.
2022. febr. 13. 14:41
 23/24 anonim ***** válasza:
44%

"Most már AFC is van? Ez új"

Pedig a Videoton TV-n is volt :)

Amugy lehet benne valami. A 2000-es evekben jart kezen-kozon a Mystery Method e-book, mint sokak utolso remenysege, de nekem nem jott be a modszer, pedig meg akkor neha ismerkedtem is. Engem a friendzone-ba vitt a Mystery Method :)

37F incel

2022. febr. 13. 15:43
 24/24 anonim ***** válasza:
53%
37F incel az új retro.
2022. febr. 13. 15:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!