Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg igaz hogy a férfiaknak 30 után jön el az korszak
mikor elég sok nő tapad rájuk?
1/15 anonim válasza:
Általában aki nem népszerű tiniként, később sem lesz az, csak ha változtat. Pl jó egzisztenciát teremt, vagy elkezd sportolni.
2016. ápr. 29. 06:00
a kor nem jelentős,szerintem a felszínes pszichopaták ügyesek a népszerűségben vagy a nem beteg férfiak akik visszafogottan érzékenyek.Jó test,anyagi és lelki biztonság megteremtésére való képesség,határozott férfi erő sugárzása,pozitív kisugárzás.Ha mind meg van akkor a bátrabb nők a karjaidba vágynak,a félénkebbek lassabban közelednek,a gátoltak pedig az ilyen férfiről álmodoznak éjjelente. :D
2016. ápr. 29. 06:20
Nem igaz. Akire előtte rá se néztek, arra utána sem fognak. 30+ évesen nulla tapasztalattal kapcsolatok terén... szerinted az ilyenre miért tapadnának a nők?
2016. ápr. 29. 06:27
Nem, 30 felett egyre több csaj kezd el öregnek tartani, 35 felett pedig már a 30-as csajok sem nagyon tartanak vonzónak (kivéve persze a golddiggereket, de ugye alapjában véve nem ilyesmire vágyik az ember)
2016. ápr. 29. 07:55
Ismerek ilyen férfiakat. Volt egy dagi informatikus ismerősöm. A kutya sem nézett rá, nemhogy nő. Mára (31-32 éves) komoly egzisztenciája van és gond nélkül szerez jó nőket!
Nekem (30-as férfi) szintén könnyebb nőt találnom. Igaz 20 körül is népszerű voltam, de akkoriban csak a korombeliekkel volt sikerem. Ma 20-40 között könnyedén válogathatok.
2016. ápr. 29. 08:05
én sportos informatikus vagyok komoly egzisztenciával, és nem tapadnak rám a csajok, szóval az ilyen sztorikat főleg azok terjesztik, akik szerint ha van pénzed, akkor minden ujjadra jut egy nő :)
2016. ápr. 29. 08:07
6, Konkrétan ismerem a srácot! Igaz, ő nem az a "befordult" informatikus típus. Sokat jár társaságba stb. Elég nyitott, de még mindig dagi egy picit. :)
2016. ápr. 29. 08:13
Ez a kerdes mar mindennapos lesz?
Túlzás, hogy tapadnak, de jobbak az eselyeid mint mikor 16 voltal.
2016. ápr. 29. 08:31
30 felett kevés a független pasi, a jobbak már elkeltek, még kevés az elvált: kicsi a kínálat.
A kereslet pedig nő: sok 20-40 közti nő szeretne egy ápolt 30-ast, biztos egzisztenciával, kellő szexuális tapasztalattal.
Ez nem jelenti azt, hogy minden lúzer ujjára tíz nő jut, mert ebben a korosztályban is vannak nagyon jó pasik. És jellemzően a nőknek egyre fontosabb az elért életszínvonal. Ezzel párhuzamosan egyre jellemzőbb, hogy inkább szinglik, mint hogy mindenáron pasijuk legyen: korral egyre függetlenebbek lesznek.
2016. ápr. 29. 08:53
Gladiátorokra sztem buknak korábban is, nem értem, h mi a baj. :) bár elég sok volt a homár köztük
2016. ápr. 29. 09:12
Kapcsolódó kérdések: