Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebben a kesernyés vészterhelt korszak/szellemben Más is ki van éhezve a Szép nők Látványára?!?
;)
üdv
Egyébként nem értem a kérdést. Aki tud csajozni, az nézegeti a saját csaját otthon... Na mindegy.
(2-es voltam)
"...kesernyés vészterhelt korszak/szellem..."
Honnan írsz? Valami afrikai, háborús övezetből?
En ertem ,mire gondol a Kerdezo. A maszk miatt nem latjuk egymas arcat meg mimikajat.
En nokent a masik sminkjet figyelem rajongassal. Szeretem megfigyelni a technikat ,szinkompoziciot stb.
Nem igaz,h masnak nem hisnyzik az emberek arca. Az igszi arcok maszk nelkul. Hogy megismsrd a sajat ismerodod.
talált süllyedt!
,)köszönöm a megértést
Ez a helyzet baromira sz.r kedves kis kérdező.
Én pont akkor lettem szakítás áldozata, amikor bejött a maszk rendszer.
Azóta próbálnák társat keresni, de így baromira nehéz.
A múltkor rámnézett egy nő a boltba, és nem tudtam eldönteni, hogy tetszem neki, és ezért nevet, vagy annyira csúnya vagyok, hogy elsírta magát.🤦♂️
Na így próbáljon meg ismerkedni most az ember.
Nemrég vettem egy fél literes ücsit, 1.5 óráig szopogattam a lukat, mert ugye az a szabály, hogy ha iszol, leveheted a maskarát. 🤷♂️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!