Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az incel korszak azért köszönt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az incel korszak azért köszöntött be, mert a PUA korszak egyeseknek nem hozta el a sikert?

Figyelt kérdés

A 2000-es években indult a PUA hódító útjára Amerikából, miután Neil Strauss leleplezte a közösséget. A PUA sokaknak egy reményforrás volt (ma is lehet az), hogy ki tudnak törni a magányból. Akkoriban még nem voltak incelek, a PUA szlengben AFC-nek - vagyis Átlagos Frusztrált Csávónak - neveztek azokat a pasikat, akik nő nélkül éltek, vagy nem igazán ment nekik az ismerkedés. Belső forrásból tudom, hogy elkezdték a PUA-t az emberek, de sokan feladták, illetve, hogy ez az egész átmenet pénzlehúzásba is. Nos, a PUA lényegében már eltűnt. Viszont rengeteget hallunk az incelekről.

Az én elméletem az, hogy az ősi incelek valamikor a múlt évtizedben, alakultak ki azokból az AFC srácokból, akik egykor elkezdték a PUA-t, de feladták. Aztán ezekhez csatlakoztak azok, akiknek vonzó volt az, hogy felvállalják a sikertelenségüket, és az egész egy mozgalommá nőtte ki magát. A PUA-t meg azért szorították le, mert incelnek lenni sokkal kényelmesebb. Nem kell már odamenni a csajokhoz, helyette lehet gyűlölködni, és másra fogni a sikertelenséget.

Mit gondoltok?

2022. febr. 13. 13:15
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
93%
Ezeket így nem vágom, de szerintem rengeteg közösség azért jött létre az utóbbi 10-20 évben, mert elterjedt a net és kényelmesebb az élet. Ezért lett menő egyeseknek a szingliség, másoknak az incelség.
2022. febr. 13. 13:18
 2/24 A kérdező kommentje:
Én azért vágom, mert annak idején bent voltam egy PUA közösségben, és próbálom összerakni a dolgokat.
2022. febr. 13. 13:19
 3/24 anonim ***** válasza:
100%
Én itt hallottam erről először, és itt is tévesen ragasztják rá vkire ezt a jelzőt.
2022. febr. 13. 13:26
 4/24 anonim ***** válasza:
65%

úúúúúúúúúúúúúúúúúúúúrrrisssteeeeeeeeeeeeeeeennnn!

mindenki fusson meneküljön!

Amúgy én csak nevetni tudok rajta, olyan mintha 15 éves gyerekekről lenne szó akiknek még nem esett ki a tejfoga és még magömlésük sem volt.

2022. febr. 13. 13:27
 5/24 anonim ***** válasza:
71%
Elképzelhető. Nyilván egyszerűbb a monitor mbiztos védelmében névtelenül szidni a másik nemet ahelyett, hogy leülne az illető egy sarokba és kielemezné saját magát, mennyire irreálisak az elvárásai (ez most a nőkre is vonatkozik). Mind az afc, mind az incel olyan valaki, akinek nincs önbizalma, elsőre ezt kell felépíteni. Ha a közvetlen környezetemben az autista srác, és a nagyon duci srác, meg a nagyon alacsony is mind találtak párt, akkor nem lehetetlen, ráadásul sablonszövegek, pua tanítás nélkül, egyszerűen mindig beszélgettek kicsit, mikor találkoztak a kinézett nőkkel.
2022. febr. 13. 13:27
 6/24 anonim ***** válasza:
😐😐
2022. febr. 13. 13:28
 7/24 anonim ***** válasza:
43%

Itt hallottam először én is ezt az incel kifejezést.

Máshol még nem olvastam róla soha. De eléggé gyerekes, dedó.

2022. febr. 13. 13:28
 8/24 A kérdező kommentje:

Hát igen. Csak az AFC-kben még bent volt a vágy (valamilyen szinten), hogy jobbak legyenek. Az incelből ez már kiveszett.

Ezért gondoltam azt, hogy az első emberek, akik használták magukra az incel kifejezést, lecsúszott AFC-k, akik csalódtak a PUA-ban.

2022. febr. 13. 13:32
 9/24 anonim ***** válasza:

Most már AFC is van? Ez új.

Ezek szoktak bandaháborúzni is, vagy csak netes cicaharc van?

2022. febr. 13. 13:59
 10/24 anonim ***** válasza:

Azt hittem, hogy az a KFC ősi riválisa az Alabama Fried Chicken.

2022. febr. 13. 14:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!