Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért tagadják körmük szakadtá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tagadják körmük szakadtáig a férfitöbbletet, amikor a gyakori kérdések ismerkedés szekciójában is szinte csak és kizárólag férfiak írnak ki ismerkedési kérdéseket?

Figyelt kérdés

#többlet #nem kigyensúlyozott
2022. febr. 13. 10:07
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
18%

"Nekünk van onkritikánk, és nem sírjuk tele a netet, hogy nem kapunk kockáshasu felistent, amikor én magam 80 kg vagyok."

...de, sirtok 😂

2022. febr. 13. 13:06
 22/28 anonim ***** válasza:
0%

#16: Ajajajjj, na álljunk azért meg.

Van a kérdező, akinél valami nincs rendben. Oké, ez tény. Ettől, még az itteni nők sem lesznek automatikusan szentek ám... Te pont ugyanolyan vagy, mint a kérdező, csak a másik véglet.

Mégis mi az, hogy ti nők, nem panaszkodtok? Az oldal fele a férfiak panaszkodásából áll, de a másik fele a nőkéből ám... Sőt, sokszor pont olyanért, hogy jajj, nem találnak elég jó pasit.

Az önkritika meg... Itt évek alatt kevesebb, mint 10 olyan női hozzászólást láttam, akiben volt önkritika.

2022. febr. 13. 13:09
 23/28 anonim ***** válasza:
84%

🤬☠️⚔️😤

Körömszakadtukig tagadják a valóságot

Gyerünk, gyerünk! Menni fog! Nem ismerhetitek el!

🍿🍿🍿

2022. febr. 13. 13:11
 24/28 anonim ***** válasza:
97%

A 6 fős csajos társaságunkból jelenleg 4-en szinglik vagyunk. Igényes, okos, jól kereső nők vagyunk. Egyszerűen ha nincs a láthatáron hozzánk passzoló, szimpatikus férfi, inkább nem kell semmilyen. Mi nem úgy működünk, hogy minden mindegy, csak farka legyen a többi meg majd alakul.

Szóval marha mindegy a férfitöbblet, ami amúgy nem létezik, illetve elenyésző. Jól elvagyok a barátokkal, munkámmal, hobbimmal, nem fogom a jól működő életem azzal megkeseríteni, hogy összeállok egy számomra nem vonzó, vagy más szempontból problémás férfivel. Majd ha jön olyan, akivel klappol minden, akkor lesz, ha meg nem-nem.

2022. febr. 13. 13:16
 25/28 anonim ***** válasza:
15%

#24: Aham. Szóval, ti 4-en királyok vagytok, de valahogy egy férfi sincs, aki megfelelő?

Ez mondjuk szintén kb. a kérdező cringe kategóriája.

2022. febr. 13. 13:20
 26/28 anonim ***** válasza:
91%

Nincs többlet csak nem kell akárki.

Van egy jó barátom, ő szerencsésebb nálam. Ő jóképű én nem . alkatra mindketten sportosabb izmosabbak vagyunk de ez nem számít.

Mikor szórakozni jártunk 3-4 hetente másik csajjal ment haza vagy ismerkedett össze...én senkit nem érdekeltem mellette.

Azt mondhatnám , hogy volt 10 nő annak a 10-nek mind ő kellett.

Egyik sem fogja lejjebb adni csupán azért mert nincs számára megfelelő.

2022. febr. 13. 13:22
 27/28 anonim ***** válasza:
100%
Megint ez a férfitöbblet...🥱
2022. febr. 13. 13:32
 28/28 anonim ***** válasza:
100%
Ne az Ismerkedésből indulj ki. Oda csak debilek írnak, akik nőnek adják ki magukat, vagy stikkesek. Azok nyilván nem kellenek senkinek.
2022. febr. 13. 15:19
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!