Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tagadják körmük szakadtáig a férfitöbbletet, amikor a gyakori kérdések ismerkedés szekciójában is szinte csak és kizárólag férfiak írnak ki ismerkedési kérdéseket?
"Nekünk van onkritikánk, és nem sírjuk tele a netet, hogy nem kapunk kockáshasu felistent, amikor én magam 80 kg vagyok."
...de, sirtok 😂
#16: Ajajajjj, na álljunk azért meg.
Van a kérdező, akinél valami nincs rendben. Oké, ez tény. Ettől, még az itteni nők sem lesznek automatikusan szentek ám... Te pont ugyanolyan vagy, mint a kérdező, csak a másik véglet.
Mégis mi az, hogy ti nők, nem panaszkodtok? Az oldal fele a férfiak panaszkodásából áll, de a másik fele a nőkéből ám... Sőt, sokszor pont olyanért, hogy jajj, nem találnak elég jó pasit.
Az önkritika meg... Itt évek alatt kevesebb, mint 10 olyan női hozzászólást láttam, akiben volt önkritika.
🤬☠️⚔️😤
Körömszakadtukig tagadják a valóságot
Gyerünk, gyerünk! Menni fog! Nem ismerhetitek el!
🍿🍿🍿
A 6 fős csajos társaságunkból jelenleg 4-en szinglik vagyunk. Igényes, okos, jól kereső nők vagyunk. Egyszerűen ha nincs a láthatáron hozzánk passzoló, szimpatikus férfi, inkább nem kell semmilyen. Mi nem úgy működünk, hogy minden mindegy, csak farka legyen a többi meg majd alakul.
Szóval marha mindegy a férfitöbblet, ami amúgy nem létezik, illetve elenyésző. Jól elvagyok a barátokkal, munkámmal, hobbimmal, nem fogom a jól működő életem azzal megkeseríteni, hogy összeállok egy számomra nem vonzó, vagy más szempontból problémás férfivel. Majd ha jön olyan, akivel klappol minden, akkor lesz, ha meg nem-nem.
#24: Aham. Szóval, ti 4-en királyok vagytok, de valahogy egy férfi sincs, aki megfelelő?
Ez mondjuk szintén kb. a kérdező cringe kategóriája.
Nincs többlet csak nem kell akárki.
Van egy jó barátom, ő szerencsésebb nálam. Ő jóképű én nem . alkatra mindketten sportosabb izmosabbak vagyunk de ez nem számít.
Mikor szórakozni jártunk 3-4 hetente másik csajjal ment haza vagy ismerkedett össze...én senkit nem érdekeltem mellette.
Azt mondhatnám , hogy volt 10 nő annak a 10-nek mind ő kellett.
Egyik sem fogja lejjebb adni csupán azért mert nincs számára megfelelő.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!