Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az, hogy az alacsony...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy az alacsony önbecsülésű nők képesek párkapcsolatba kerülni sokkal gyakrabban az alacsony önbecsülésű férfiakhoz képest?

Figyelt kérdés

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..

Ez most csak egy példa, de ezer ilyen kérdést lehet olvasni nőktől az oldalon. Pl. ha valaki férfiban ilyen (és mind emberek vagyunk, szóval férfiakban is bőven van ilyen, mint az itteni kérdező nő), akkor neki az életben esélye sincs párkapcsolatra. Mitől van az, hogy az alacsony önbecsülésű, önbizalomhiányos típusú nők képesek sokkal gyakrabban kapcsolatba kerülni a hasonló férfiakhoz képest?

2022. febr. 13. 09:48
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
50%

10: Így van. Amelyik nő ordibál és önhatalmúlag kiteszi a párját a kanapéra aludni, az nem határozott és magabiztos, hanem házisárkány.

Egyáltalán ezt a kanapéra kiteszi dolgot sem értem. Nem vagyok egy férfiállat és soha nem is voltam, de megnézném azt a nőt, aki kitesz engem a saját házamban/házunkban a kanapéra. Ha neki nem tetszik valami és külön akar aludni, menjen ő. Ez egy idióta minta, aminek az égvilágon semmi értelme, csak valahogy bekerült a köztudatba és sok hülye férfi meg belement. Kb mint a wc ülőke fent vagy lent kérdés.

2022. febr. 13. 12:48
 12/12 A kérdező kommentje:

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..

Vagy ez. A férfiak miért nem tesznek fel ilyen kérdéseket? Ja igen, mert azok a férfiak, akik így gondolnak saját magukra és ennyire nincs önbizalmuk, a közelébe sem jutnak annak, hogy párjuk legyen.

2022. febr. 13. 15:26
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!