Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Menő autóval becsajozni. Ezt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Menő autóval becsajozni. Ezt hogyan kellene elképzelni?

Figyelt kérdés

Vállalom, ha most sokan furcsának fognak tartani, de érdekes megjegyzések miatt forulok Hozzátok. Hosszú párkapcsolat után el lettem hagyva, jó pár éve. Egyedülálló pasi vagyok. Még azt sem tagadom, hogy nem hiányzik néha egy társ, egy nő az életemből, akár magamra aggathatnám az incel jelzőt is, de ennél árnyaltabb a helyzet. Nem esdeklem a nők figyelméért, sokkal inkább hiszek a szövetséges elfogadásban, őszinteségben, mint a felszínes és látványos "becsajozásban". A dolog lényege annyi, hogy volt szerencsém jó fél évvel ezelőtt vásárolni egy igazán "menő", valóban exkluziv és mindenki által irigyelt sportkocsit. Lehetne vele "sznobozni", meg minden, de én egy műszaki kuriózumként tekintek rá, egy különleges, érdekességként. Sok haver, kolléga meg azzal adja az ívet, hogy milyen béna vagyok, hogy nem csajoztam már régen be ezzel az autóval, hogy puncimágnes, stb és én vagyok a balfék, amiért nem csajozok be vele.

No ez érdekelne, hogy hogyan kell elképzelni egy ilyet? Minden női ismerősnek és esetleges ismerkedési alanynak az arcába tolom a jellegzetes jelvényű kulcstartót? Vagy kiszólogatok a volán mögül a buszmegállóban a nőknek? Vagy mégis milyen ez ez autós becsajozás? (Hozzáteszem, ha működne is netalán, ez nem valami sugárdaddy-feeling lenne, mint valós vonzalom?)

2022. febr. 10. 07:31
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%
20: Hozzaerto tuningreszen besirtam konkretan. 🤣🤣🤣
2022. febr. 10. 12:38
 22/28 A kérdező kommentje:

Szakadok egyik másik poszton, jól összeszedtétek. :D

Jómagam, mint kiderült egy sokkal diszkrétebb és konszolidált gondolkodású pali vagyok, akinek az autó hobbi, kuriózum és rohadtul nem menőzni akarok vele. Pont ezért is volt fura, amikor ismerősök előjöttek ezzel, hogy "X ideje megvan, hogyhogy nem szedtél fel vele egy csajt sem?"

De hát mindenkinek ugyanolyan a gondolkodása.

2022. febr. 10. 12:52
 23/28 anonim ***** válasza:

Tehát milyen autó az, amire "mindenki" irigykedik? :D

2022. febr. 10. 12:57
 24/28 A kérdező kommentje:
Totál mindegy, a kérdés nem azt akarja elérni, hogy azon vitatkozzunk hogy ez vagy az a sportauómárka mekkora presztízsnek örvend, vagy ki mennyire irigyli vagy sem. Nyilván van az a gazdagság, ahol egy Bugattit sem irigyelnek és van az a réteg, ahol már egy új Suzukiért is burzsujnak számít valaki. A kérdés maga is csak arra irányult, hogy amikor valaki azzal jön, hogy X vagy Y autó mekkora puncimágnes és hogyhogy nem csajozik be valaki egy ilyen autóval, az mégis mire gondol, vagy hogyan képzeli a kivitelezését?
2022. febr. 10. 13:14
 25/28 anonim ***** válasza:

24: Tudom unalmas vagyok, de ez is szemelyiseg kerdese. A kollega(i)d az(ok) a tipusu ember(ek) aki(k) siman el tudja('k) kepzelni a csajozast. Nekem is volt ilyen kollegam.

Teljes termeszeteseggel adta elo, semmilyen trollkodas nem parosult hozza. Nekem mondjuk a gondolattol is egnek all a szor a karomon. De masok vagyunk.

Ahogyan vannak olyanok is akik dudalnak, kiszolnak autobol.

Konkretan nem ertettem 5mp-ig mi volt a dudalas oka, aztan elhuzott mellettunk egy szakadt Daewoo (nem ismertem oket). Hugommal setaltunk ki a pizzeriabol a parkoloba. Hugom elegge dekorativ. 😊

De ha te nem vagy ilyen, akkor ne is eroltesd. :)

2022. febr. 10. 13:24
 26/28 anonim ***** válasza:

"agy az a sportauómárka mekkora presztízsnek örvend, vagy ki mennyire irigyli vagy sem. Nyilván van az a gazdagság, ahol egy Bugattit sem irigyelnek"

Értsd már meg, ez nem pénz kérdése. Ha valaki arról álmodozik hogy a Dakaron vesz részt, akkor neki nem egy Bugatti lesz az álomautója, még akkor se ha mondjuk tudna venni egyet. Ezért kérdezem, hogy te miféle egzotikus autót ismersz, ami minden igényt kielégít?

A címkék alapján egy Porsche-ről van szó, hát nem akarok leszólni semmit, de az azért nem annyira exkluzív... nyilván nem vesz olyat mindenki, de Pesten pl. elég sok rohangál belőle, nem olyan feltűnő.

Amúgy már írtam az autóstalálkozót, semmit nem reagáltál rá, akkor nem értem milyen választ szeretnél.

2022. febr. 10. 14:05
 27/28 anonim ***** válasza:

Szerintem kamu, mert fél év alatt simán kellett volna kapnod néhány barátságos szót, és nem itt kérdeznéd, hogy hogy megy ez. Vagy nagyon hülye vagy, és garázs - fix munkahely tengelyen kívül sehol nem jársz vele. Esetleg 0.1% eséllyel annyira taszító a külsőd hogy a 911-es ellenére sem tudsz pozitív reakciót kiváltani senkiből, de ezt nem hiszem.

De a legvalószínűbb az, hogy kamu, nincs semmilyen Porsche, csak kiírtál egy kérdést mert kíváncsi voltál a válaszokra.

2022. febr. 10. 16:51
 28/28 anonim ***** válasza:
Elektromos sportkocsi. Úgyis ezek az e-autók lesznek a menők.
2022. febr. 11. 12:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!