Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Menő autóval becsajozni. Ezt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Menő autóval becsajozni. Ezt hogyan kellene elképzelni?

Figyelt kérdés

Vállalom, ha most sokan furcsának fognak tartani, de érdekes megjegyzések miatt forulok Hozzátok. Hosszú párkapcsolat után el lettem hagyva, jó pár éve. Egyedülálló pasi vagyok. Még azt sem tagadom, hogy nem hiányzik néha egy társ, egy nő az életemből, akár magamra aggathatnám az incel jelzőt is, de ennél árnyaltabb a helyzet. Nem esdeklem a nők figyelméért, sokkal inkább hiszek a szövetséges elfogadásban, őszinteségben, mint a felszínes és látványos "becsajozásban". A dolog lényege annyi, hogy volt szerencsém jó fél évvel ezelőtt vásárolni egy igazán "menő", valóban exkluziv és mindenki által irigyelt sportkocsit. Lehetne vele "sznobozni", meg minden, de én egy műszaki kuriózumként tekintek rá, egy különleges, érdekességként. Sok haver, kolléga meg azzal adja az ívet, hogy milyen béna vagyok, hogy nem csajoztam már régen be ezzel az autóval, hogy puncimágnes, stb és én vagyok a balfék, amiért nem csajozok be vele.

No ez érdekelne, hogy hogyan kell elképzelni egy ilyet? Minden női ismerősnek és esetleges ismerkedési alanynak az arcába tolom a jellegzetes jelvényű kulcstartót? Vagy kiszólogatok a volán mögül a buszmegállóban a nőknek? Vagy mégis milyen ez ez autós becsajozás? (Hozzáteszem, ha működne is netalán, ez nem valami sugárdaddy-feeling lenne, mint valós vonzalom?)

2022. febr. 10. 07:31
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
Nézd, haver. 10/6 nő a színe alapján választ autót és nem ismeri fel a márkajelzéseket sem. Nem biztos, hogy ez a siker kulcsa…
2022. febr. 10. 08:44
 12/28 anonim ***** válasza:
6-os, csak nem Kecskemetrol beszelsz? :D Nagyon otletes a "parkolo betyar brigad" elnevezes is, mostantol hasznalni fogom, koszi :D
2022. febr. 10. 08:47
 13/28 anonim ***** válasza:
Esetleg autós találkozók, ahova mennek csajok is akik érdeklődnek az autók iránt?
2022. febr. 10. 09:30
 14/28 anonim ***** válasza:
100%
#12 a nagy tesco parkoló? 🤣 Ott vicces szokott lenni mindig az éjszaka 😂
2022. febr. 10. 09:56
 15/28 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom amúgy. Én nő vagyok, sosem érdekeltek a kocsik, de egyszer egy csávó a szórakozóhelyen odajött hozzám, és minden bemutatkozás nélkül odatámaszkodott a bárpultra mellém, belehajolt az arcomba, és mondta, hogy: "szia, nekem BMW-m van!" nem viccelek, ha nem éltem volna át, nem hinném el, hogy létezik ilyen.. Úgyhogy szerintem valahogy így kell elképzelni, kérdező, csak én nem pozitívan reagáltam le, hanem elsétáltam. De biztos vannak olyanok, akik erre ugranak, elkezdenek beszélgetni az infót hallva, és meg is van a nő. De ezeknek a felszínes ismerettségeknek sosincs happy endingjük.
2022. febr. 10. 10:16
 16/28 anonim ***** válasza:
15: Kereslet-kínálat. A nagy számok törvénye alapján tuti lesz ilyen téren is "match", amikor a felszínes fijjú találkozik a felszínes jánnyal. :)
2022. febr. 10. 10:57
 17/28 anonim ***** válasza:

Exklúziv sportkocsi. Alapból nem tudom, mitől lesz egy autó sportkocsi.

Jellegzetes jelvényű kulcstartó. Nekem se autóm, se jogsim, de van Ferraris kulcstartóm, amit anyukámtól örököltem, a Forma 1 rajongással együtt.

Nem értem ezt az autómániát. A Teslának is állnia kell a dugóban, nem repül (még).

2022. febr. 10. 11:48
 18/28 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy nőként megsúgom, hogy ha vonzó férfiként egy szakadt Trabantod van, akkor is vonzó leszel. Valakinek ugyanez Ferrarival sem sikerül.
2022. febr. 10. 11:52
 19/28 anonim ***** válasza:

Amúgy milyen az az exkluzív sportkocsi? Eleve milyen autó az, amit "mindenki" irigyel? Én ilyet még nem láttam, tekintve hogy mindenki másra használná az autót.

( + milyen márka az, aminek a logójával ellátott kulcstartót nem lehet venni? :D )

2022. febr. 10. 11:55
 20/28 anonim ***** válasza:
100%

"Amúgy milyen az az exkluzív sportkocsi? "

Nyilvánvalóan szétrohadt 1.9tdi 3mas golf amit "hozzáértő haverral" tunningoltak fel -tuning alatt kizárólag az ültetés (vágott rugó) ,eltekergetett adagoló és a nyitott rendszer értendő, hogy a korom és a hang zavartalanul távozhassanak nagy mennyiséggel, az "érzésre 300lLe" motorból,ami már valószínűleg hengerfejes.

Kb ennyi :D

És nem az igényes autóépítőkkel van bajom, viszont ők pont nem azért csinálják hogy menőzzenek vele,hanem maguknak.

2022. febr. 10. 12:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!