Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ráférne már egy olyan párt is az országra, akik a icelek és mgtow-ok ügyét felkarolnák és támogatnák?
Nyilván ezt nyíltan nem lehet felvállalni, hogy “bocs, azért nem veszünk fel, mert nő vagy”, ilyenkor általában jön valami kitalált ok, hogy miért nem. Én nőként viszont azt tapasztaltam egyetemen, bár nem mérnökin, de informatikai tárgyaknál, programozáson, statisztikán, ahol kivétel nélkül minden tanárom, és a hallgatók túlnyomó többsége férfi, hogy nem ritkák az olyan megjegyzések, hogy a nőknek ez nehezebb, hogy direkt lassan mondja, hogy a lányok is megértsék, nyugodtan kérdezzek később, mert a nőknek kell az ismétlés, vagy mennek a poénok arról, hogy a nők nem véletlen választják a társadalom tudományokat inkább, és még sorolhatnám. Ha én mondtam egy választ, azt azonnal 3x le kellett ellenőrizni, amég ha egy pasi mondta, az azonnal jó volt (sokszor előfordult). Ha nekem jó jegyem lett, akkor az “könnyű zh volt”, vagy ha több (pasinak) rosszabb lett az eredménye, mint az enyém, akkor ők biztos csak fáradtak voltak, viszont ha én hibáztam, akkor jöttek a megjegyzések, hogy “hát igen a nők…” meg a jelentőségteljes pillantások. Vagy ha osztályoztak valamit, akkor az én ötösöm egy “csajos ötös” volt, nem szimplán ötös, mint másoknak.
Mindezzel nem azt akarom mondani, hogy nőként nem lehet érvényesülni ezeken a területeken, csupán annyit, hogy igazságtalanul sokkal nehezebb.
Tehát aki akar az érvényesül, a többi mellébeszélés. Akkor az incelek is mellébeszélnek, miért nincs senkijük?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!