Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik rájöttek, hogy valójában nem incelek hanem mgtow-ok azok már elégedettek az életükkel?
Nem, éppen hogy már azt sem.
Csak illedelmesen köszönök nekik, ha olyan a szituáció, pl bolti eladó vagy munka. Semmi ismerkedés flörtölés, vagy felesleges csevegés társalgás már több mint 2 éve nincs.
Csak férfiakkal beszélek, kivétel a húgom és anyukám.
"Nem, de nem problémázott 0-24-ben."
És te? Te mennyiben hasonlítasz hozzá ilyen szempontból?
Inkabb MSTOW mint MGTOW.
MEN SENT THEIR OWN WAY.... azaz nem onszantunkbol jarjuk a sajat utunkat, hanem a dragalatos apuci hercegnoi kenyszeritettek ra, de ennek is megvan a maga romantikaja.....
37F incel
Haha, kérdező ezt te sem gondolod komolyan.
MGTOW csak úgy lehetséges, ha te alapból BÁRKIT vagy szinte bárkit megkaphatnál, de ÖNKÉNT úgy döntesz, hogy inkább nem foglalkozol a nőkkel.
Az nem MGTOW ha te a kutyának nem kellesz és ahelyett, hogy egy lúzer incelnek tartanád magad, már azt mondod, hogy te egy olyan férfi vagy aki a saját útját járja.
Igen, en emiatt nem definialom magam MGTOW-kent.
37F incel
"MGTOW csak úgy lehetséges, ha te alapból BÁRKIT vagy szinte bárkit megkaphatnál, de ÖNKÉNT úgy döntesz, hogy inkább nem foglalkozol a nőkkel."
Ti sem gondolhatjátok azt komolyan, hogy csakis úgy lehet MGTOW az ember ha eleve az, hogy nem változtathatja meg az ember a hozzáállását. Az ember ugyanis a helyzetéhez kénytelen igazítani a hozzáállását, ezt hívják alkalmazkodásnak.
Namost én is alkalmazkodtam az élethelyzethez, és mivel nem vagyok hajlandó sem a teljes önmegtartóztatasra (azaz nem vetem meg a prostizast mint az incelek) sem a nők után kajtatasra (azaz nem vagyok hajlandó udvarolgatni nekik pincsikutya módjára mint a legtöbb férfi teszi) ezért VÁLASZTOTTAM ezt a létformát, hogy önként utasítsam el a nőkkel való párkapcsolatot. Ezt sokkal értelmesebb megoldásnak tartom annál mint amit az incelek művelnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!