Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Akik rájöttek, hogy valójában...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik rájöttek, hogy valójában nem incelek hanem mgtow-ok azok már elégedettek az életükkel?

Figyelt kérdés
Nekem nagy megkönnyebbülés volt a felismerés, hogy nem incel hanem mgtow vagyok.

2022. febr. 9. 21:29
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
90%
Előfordult már bármikor, hogy sírva könyörögtek érted? Vagy egyáltalán vonzalmat mutattak?
2022. febr. 9. 21:56
 12/39 A kérdező kommentje:

Ja volt barátnőm, amikor megmondtam, hogyha továbbra is csak problémázik, akkor inkább költözzön vissza az anyjához.

2022. febr. 9. 22:04
 13/39 anonim ***** válasza:
92%

Nem túl intelligens hozzáállás minden nőt egy kalap alá venni, pedig édesanyád, nagyszüleid csak kedveled, akik szintén nők.

Persze ha neked jó az egyedüllét, nem akarlak lebeszélni, de férfiakkal kapcsolatban is úgy gondolod, minden férfi egyforma, olyan mint te? Avagy ez csak nőkre igaz? Miért?

2022. febr. 9. 22:07
 14/39 anonim ***** válasza:
90%
Mik azok a nagyon nagy elvárások?
 15/39 anonim ***** válasza:
93%

12 Kemény vagy öcsém mint a kád széle 🤣

Majd akkor veszem be ezt a mgtow maszlagot, ha a tettek mezejére léptek, azaz eltűntök a balfenéken és nem foglalkoztok 0/24-ben velünk :D

16/39 A kérdező kommentje:

Fel kell nyitni az incelek szemét, hogy feleslegesen ne epekedjenek a nők kegyeiért, legyenek inkább mgtow-ok.

Hiszen elég csak itt is szétnézni a válás kategóriában, hogy mi várna rájuk sikeres ismerkedés végén.

Igen a nagymamámat kedveltem,

de ő még az 1920-as években született, az akkor nevelkedett nők aranyat értek.

Anyukámat alapból kedvelem, de ha a személyiségét nézem, én nem vennék el hasonló nőt feleségül.

2022. febr. 9. 22:17
 17/39 anonim ***** válasza:
94%

“de ő még az 1920-as években született, az akkor nevelkedett nők aranyat értek.”

Mert “kuss” volt a neve?

2022. febr. 9. 22:19
 18/39 anonim ***** válasza:
79%

“Az mgtow az egyfajta önkéntes cölibátus”

Ez nem igaz. Az mgtowsek prostizhatnak, mert nemi vágyakkal és biológiával megmagyarázzák igényeiket. A lényegük hogy nem akarnak házasodni.

2022. febr. 9. 22:20
 19/39 anonim ***** válasza:
86%
#17 nyilván, mi másért. Jobb is ha az ilyenek maguknak maradnak az elmaradott gondolkodásukkal.
2022. febr. 9. 22:21
 20/39 A kérdező kommentje:

Nem, de nem problémázott 0-24-ben. Hálás volt azért, hogy véget ért a 2. világháború és épségben hazajutott az orosz munkaszolgálatból. Tudott örülni az élet apró dolgainak, mint hogy van mit enni és hogy békesség van.

2022. febr. 9. 22:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!