Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik rájöttek, hogy valójában nem incelek hanem mgtow-ok azok már elégedettek az életükkel?
Mi a kulonbség?
Mindegyik nőgyulolo, és a nők hibásak mindenérttermeszetesen. Ő, sajatmaguk, nem!
3.
Ha magát okolja az ember, onnantól csak depressziós lesz, amit sokan nem szeretnének vállalni. Valahol megértem, mert az incel meg az meow mozgalmasok legalább dacosak, de ha depressziós vagy és semmit nem okolsz már - annál rosszabb nem nagyon van.
3as, én nem gyűlölöm nőket, elöbb gyűlölnek ők engem.
19f incel
Az mgtow az egyfajta önkéntes cölibátus, ami a nők itt a gyakori kérdéseken is tapasztalható gorombasága és hatalmas elvárásai miatt alakul ki.
Az incelek még szívesen ismerkednének nőkkel a lelkük mélyén, de tudják jól, hogy semmi esélyük megfelelni a modern kori túlzott elvárásoknak, így emiatt magányosan tengetik napjaikat.
Ez meg egy önkéntelen cölibátus.
8
Igen! Ezért nem értem én sem a kulonbséget! Pedig tényleg kivancsi lennék, mi a difi
Amit a 7es leírt, az ugyanaz
#9 és 8
Az a különbség, hogy ha sírva könyörögnétek akkor se jönnék veletek össze, mert tudnám, hogy csapda.
Egy incel örömmel szerencsét próbálna, de nekik nem dob az élet ilyen lehetőségeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!