Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A 21. század az incelek forradalmáról fog szólni?

Figyelt kérdés

Egyre nyomasztóbb a modern társadalmi berendezkedésből, szexuális forradalmat követő egyre aránytalanabb és igazságtalanabb párkapcsolati piac számtalan káros hatásából adódó állandó konfliktus. Nem is kell sehova menni, ezen az oldalon is rendszeresen éles viták alakulnak ki átlagemberek, és a rendszeren kívülálló, ezért annak egészére valamivel jobban rálátó másik fél között. Már olyan emberek is kénytelenek szembenézni az incelproblémával, megtanulni bizonyos fogalmakat és beszállni a diskurzusba, akik eddig konformista módon elfogadták a rendszert úgy, ahogy van. Ebből is látszik, hogy a probléma már ma is jóval több, mint egy alig látható csoport vészkiáltása.

A folyamatok tehát jó ideje egyértelműen abba az irányba mutatnak, hogy az ember rövidesen szembesülni kényszerül a szexuális forradalom zsákutcájával, és egy ellenforradalom zajlik majd le, elsősorban a társadalmi igazságosság visszaállítása céljából. Ez mikor lesz realitás? 5-10-20 éven belül akár? Mennyire lesz békés?

2022. febr. 9. 13:52
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/115 anonim ***** válasza:
19%

"Mellesleg gyűlölik a nőket, még is azt akarnak?"

Segítek tisztázni!

Alapszituáció: nőt akarnak -->

Tapasztalatok: a nők letojják őket

Válaszreakció: gyűlölik a nőket

Örülök hogy segíthettem, szívesen!

2022. febr. 9. 17:35
 52/115 anonim ***** válasza:
86%
Nem véletlen tojják le őket a nők. Normális fiúknak van barátnőjük. Vagy ha éppen nincs, volt.
2022. febr. 9. 17:43
 53/115 A kérdező kommentje:

"Normális fiúknak van barátnőjük."

Ez milyen szöveg, eddig a legárulkodóbb, édes istenem. Szóval sikerült a melegeket, aromantikusokat, meg mindenkit, aki nem hetero, beskatulyázni és elkönyvelni, mint nem normális. Azért kibújt a szög a zsákból, legalább ezt tisztáztuk, köszönöm.

Pont ezért az arrogáns, lekezelő heterofasizmus és "nem az én problémám, tehát nem is létezik" hozzáállás miatt van szükség alternatíva felmutatására, ezek ellen is fel kell lépni határozottan, minden felületen, ahol csak lehetséges.

2022. febr. 9. 17:50
 54/115 anonim ***** válasza:
72%

52#

Az incelek maguk sem állítják azt hogy amit át kell élniük az "normális". Ergo ők nem normális emberek, önmaguk sem tekinthetik magukat annak. Azok a bluepill incelek akik magukat nem incelnek definialnák, viszont tényleg elég gáz, hogy tulajdonképpen normálisnak tekintik önmagukat, amikor sosem voltak azok.

Szóval tulajdonképpen egyetértek

2022. febr. 9. 17:50
 55/115 A kérdező kommentje:

#40 "Lefordítva: Pár szociálisan analfabéta hisztizik a szobája mélyén"

Én ma már háromszor jóllaktam, tehát nincs éhezés a világon. Nagyjából ilyen szinten érvelsz, remélem tudod.

A társadalom legalább 20-25 százalékát érinti már a nyugati világban ez a probléma, és egyre emelkedik ez a szám. Ha valaki erről nem hajlandó tudomást sem venni, az annyit tesz csak, hogy tovább erősíti a feszültségeket.

2022. febr. 9. 17:53
 56/115 anonim ***** válasza:
35%

Kérdező akkor én egy "heterofasiszta" incel vagyok.

A mi helyzetünk közel sem egészséges, közel sem normális, a normális az lenne ha párkapcsolatban élnék. Teszerinted a homokosok vagy az aszexek vagy akár az incelek a "normák", ennek kéne lennie a társadalmi normának?

Nem inkább az ilyen létforma ellen kéne fellépni, minthogy azt tamogatjuk?

2022. febr. 9. 17:56
 57/115 anonim ***** válasza:
24%

#49.

"Ott a kezed, te szerencsétlen. Meg a prostik. Mindenki nagy ívben leszarja, hogy dugni akaarsz. A nő nem tárgy, hogy belemártogass. Szerencsétlen lúzer banda vagytok."

Nem értem mire föl jött ez az ellenséges tónus, egy szóval nem mondtam hogy a nő egy tárgy vagy hogy tartoznak bármivel, egyszerűen a különbséget hoztam fel a két nem között. Gyűlölködni azt tudsz rendesen.

2022. febr. 9. 18:01
 58/115 anonim ***** válasza:
84%

“A társadalom legalább 20-25 százalékát érinti már a nyugati világban ez a probléma, és egyre emelkedik ez a szám.”

Akkor a nők tarthassanak több férjet?

2022. febr. 9. 18:03
 59/115 A kérdező kommentje:
Nem mondtam, hogy hosszú távon ez egy elfogadható állapot, de káros az, ha megtesszük a hetero kapcsolatban élőket ELVÁRT normának, mert akkor mindenki más kirekesztve fogja érezni magát. A hetero egy a sok közül, nem lehet a társadalom harmadát ilyen alapon kirekeszteni. Nincs norma.
2022. febr. 9. 18:04
 60/115 anonim ***** válasza:
88%
Most anyukád rád akart erőltetni párkapcsolatot vagy mi a bajod?
2022. febr. 9. 18:10
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!