Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 21. század az incelek forradalmáról fog szólni?
Egyre nyomasztóbb a modern társadalmi berendezkedésből, szexuális forradalmat követő egyre aránytalanabb és igazságtalanabb párkapcsolati piac számtalan káros hatásából adódó állandó konfliktus. Nem is kell sehova menni, ezen az oldalon is rendszeresen éles viták alakulnak ki átlagemberek, és a rendszeren kívülálló, ezért annak egészére valamivel jobban rálátó másik fél között. Már olyan emberek is kénytelenek szembenézni az incelproblémával, megtanulni bizonyos fogalmakat és beszállni a diskurzusba, akik eddig konformista módon elfogadták a rendszert úgy, ahogy van. Ebből is látszik, hogy a probléma már ma is jóval több, mint egy alig látható csoport vészkiáltása.
A folyamatok tehát jó ideje egyértelműen abba az irányba mutatnak, hogy az ember rövidesen szembesülni kényszerül a szexuális forradalom zsákutcájával, és egy ellenforradalom zajlik majd le, elsősorban a társadalmi igazságosság visszaállítása céljából. Ez mikor lesz realitás? 5-10-20 éven belül akár? Mennyire lesz békés?
"De akkor a kedves megszólított miért nem szortírozza ki a segítő szándékkal idekanyarintott válaszokat?"
Mondjuk azért mert ez egy kicseszett anonim fórum
Nem látni át egészen hogy melyik lehet hasznos
Másrészt pedig tisztában vagyok vele hogy bármilyen tisztán segítő szándékú válasz ellenére segítség a sikertelen férfiak számára manapság nincsen.
Ezért nem is igen keresem a segítő válaszokat, mert nincsen segítség.
Már nagyon rég csak vitázgatni járok ide fel.
111: Bocsánat magamból indultam ki, én úgy csinálom, hogy elolvasom amit írnak, ha olyan akkor nem veszem fel, mert hála az égnek az ego-mat sikerült letornáznom az évek alatt menedzselhető szintre, ergo nem tudnak rosszul esni sem. Továbbmegyek, nem is tudnál megsérteni semmivel, még az anno traumaként megélt és célzottan oda irányuló oltásra sem tudnék már ugrani. Többek között erről IS szól az önfejlesztés.
Tehát így nincs olyan, hogy kicseszett, meg a világ a hibás, meg nincs segítség. De van, csak ahhoz level 0 szinten át kéne lépned a saját korlátaidat. EGO potméter le, elfogadás, elengedés stb. :) És ezek egy idő után jönni fognak autentikusan maguktól, de ehhez melóznod kell magadon. :)
A kérdező egy spammelő seggfej, aki akár troll is lehet, annyira sikeresen ébreszt undort, gyűlöletet és a témával való telítődést és deszenzitizációt.
Ha szándékos célja lenne, hogy kiirtsa a kommentelőkből az incelek iránti empátiát, akkor se csinálhatná jobban. Pár éve még én is aggasztónak tartottam ezt az elmagányosodási, elszüzesedési trendet, ma már kicsit sem érdekel, sőt, jónak tartom hogy ezek a nyomorultak kivonulnak a társadalomból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!