Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy/ mennyit kell udvarolni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy/ mennyit kell udvarolni egy lánynak?

Figyelt kérdés

Udvaroltam egy lánynak kb. 1-1,5 hónapig.

Mivel majdnem minden nap találkoztunk (nem megbeszélt találkozó volt, csak így jött ki a napi teendőink miatt) naponta 1-2, néha 3-4 bókot mondtam neki.

Nem akartam naponta 10x megdícsérni ugyan azért a dologért.

Na mindegy...

A lényeg, hogy nem jöttünk össze.

Én meg nem tudom miért?!

Van aki azt mondta, hogy:

- nem bókoltam eleget (szerintem meg zaklatás lett volna, ha naponta egy csomószor csak megdícsérem valamiért)

- nem udvaroltam elég sokáig (nem tudom, de ha nem mélyül el egy ismerkedés 1 hónap alatt (sem!) akkor szerintem nem sok esély van már rá)

- nem is akartam vele járni, mert akkor összejöttem volna vele (Vicc, hogy azóta sem mondta el, hogy szerinte mit kellett volna tennem. :) )

Van persze olyan is (és Ő ismer a legrégebb óta), aki azt mondja, hogy mindent jól tettem, csak nem akart velem járni a lány.

És, hogy mindegy mit tettem volna máshogy, úgysem jártunk volna.

- Mit, hogy kell tenni egy udvarlásnál?

- Hányszor menjek oda egy nap?

- Mennyi bókot mondjak? (Jó, ha 20 új dolog van rajta, akkor 20-at, de ha még egy új csatt sincs a hajában, akkor is dícsérjem meg 10x a haját vagy a ruháját...?)

- Venni kellett volna neki mindig valami apróságot?

- Mennyi ideig kellett volna udvarolnom?

Fiúk és lányok is írhatnak, csak kérlek írjátok oda, hogy ki írta a választ.

Köszönöm!

2022. febr. 5. 20:53
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:

19.

Szervusz

Őszintén szólva ennyit azért nem bókoltam neki. De 1-1 bók naponta vagy kétnaponta azért megvolt.

Azért bókoltam ennyit mert láttam rajta hogy, jól esik neki.

Udvarolni meg azért udvaroltam ilyen sokáig, mert én is nehezebben ismerkedtek, meg ő is felenkebb típus. Valahogy így tűnt jónak.

Randizni meg elhívtam úgy 1-1,5 hét múlva, de sajnos nem volt jó neki akkoriban.

Ezért inkább tovább beszélgettem vele és mondtam még pár bókot.

Ezután jött, hogy egyszer csak kijelentette, hogy hagyjam békén.

De ezt olyan hangsúllyal mintha kibeszeltem volna vagy egy meztelen fotókat megmutattam volna mindenkinek.

Ezért vagyok kibukvan.

Hiba voltunk, aztán egyszer csak mintha ellenség lennék.

:(

2022. febr. 8. 19:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!