Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy lánynak úgy szeretnék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Haemorgen kérdése:

Egy lánynak úgy szeretnék udvarolni, hogy dalokat írok neki privátban segítség esetleg?

Figyelt kérdés

2015. nov. 4. 00:36
 1/7 anonim ***** válasza:

Szeretem minden lukad, főleg a pinalukad,

Légy a feleségem, dugni akarlak,

reggel, délben, este

Zenésítsd meg!

2015. nov. 4. 00:48
 2/7 anonim ***** válasza:
Keress valami más módszert. Ez már nem a középkor vagy a kora újkor, amikor még versekkel meg dalokkal ment az udvarlás. Ha így próbálkozol összejönni vele, akkor le fog koptatni, az ilyesmiket max azután, hogy együtt vagytok egy ideje.
2015. nov. 4. 08:41
 3/7 anonim ***** válasza:
Nosza! Rajta! (Ez a max segitség! Ne azzal akarj udvarolni, hoditani ami nem a sajátod!!!!)
2015. nov. 4. 10:11
 4/7 anonim válasza:
Mivel én is "énekes" vagyok, én felettébb örülnék neki akkor is ha az illetőnek nincs különösebben jó hangja :)
2015. nov. 7. 13:32
 5/7 anonim ***** válasza:
Ez a mai világban már marhaság.Esetleg ha már fel szetted akkor dalolgass neki de előbb ne. Meg a szitut se tudom elképzelni....szólsz neki gyere hallgasd meg mit írtam neked...? Vicces. Inkább, told a dumát,beszéltesd sokat érezze hogy érdekel téged a mondókája, te magadról semmit,imádják a nők a titokzatos pasikat. Próbálj olyan dolgokat dicsérni rajta amit mástól még nem halhatott, egyszóval légy különleges. És soha nem beszélünk az előző csajunkról!!!!!!!!!!!!!!!
2015. nov. 7. 17:46
 6/7 Keito ***** válasza:

Dalokat írni egy nőnek romantikus gondolat, ami érzékenységről árulkodik, az érzékenység viszont a sérülékenység jele, ami céltáblává fog tenni az egyébként is önző, szeszélyes, (jellemtelen) érzéketlen, betegesen hiú nők előtt.

A XXI.-ik század a primitív ösztönvilág kidomborításról szól, elsősorban a külsőségek erőteljes megjelenítésében -, ne erőltesd a pöcegödörben a virágoskertet, mert be fogsz égni.

Ettől függetlenül a fenti tények és az, hogy mindezt bevállalod, különlegesnek és értéknek számít, de manapság ezt nem így értékeli a tágabb környezeted -, ezt jól demonstrálják az eddigi tanácsok is.

Különlegesnek napjainkban az számít, ha pont olyan tahó módon élsz, öltözködsz, viselkedsz és udvarolsz, ahogyan a tömeg teszi. („igen, mi mind egyéniségek vagyunk” - mondják kórusban...)

Az, hogy 2015-öt írunk, persze nem jelenti azt, hogy az emberi természet bármit is változott volna, tehát az érzelmek kifejezésének mindenkor megvolt és megvan a maga nemes helye és szerepe -, manapság a nemes dolgok viszont épp’ süllyesztőbe kerültek és jelentéktelenné váltak.

Egyébként ne áltasd magad, nem volt, nincs és nem is lesz nő, aki megérdemelné hogy nemes érzéseket pazaroljon rá egy férfi, ezért ha benned mégis feltámad a lelkesedés, írd meg segítség nélkül úgy, ahogy érzed -, de jobb, ha ezt nem osztod meg mással.

Legkevésbé egy nővel.

2015. nov. 8. 10:36
 7/7 anonim ***** válasza:
Az ucsót én írtam.Gyönyörűen és velősen megfogalmaztál mindent. Tisztában vagy mindennel.Minek tetted fel az alap kérdésed? Milyen válaszokra számítottál?
2015. nov. 8. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!