Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy néz ki ez a gyakorlatban?
Állítólag léteznek nők akik kezdeményeznek férfikanál.
Ezt a nők hogy csinálják?
Én még soha nem láttam ilyet a valóságban.
Valószínüleg a modern, magabiztos nők néha bepróbálkoznak a legjóképűbb férfiaknál.
De ha veszünk 100 kezdeményezést, abból maximum 1-2 lesz nőtől.
2#
Ez csak a te képzeletedben létezik.
Szerinted a kapcdolatok úgy jönnek létre , hogy a nőhöz becsöngetnek a férfiak a lakására és ők válogatnak?
Nagyon nem. A nők ugyanúgy tesznek egy kapcsolatért. De én pl nem fogok kezdeményezni egy férfinél. Feldobom a labdát , küldök jelzést ha felkeltette az érdeklődésemet. De a cselekedetet meghagyom a férfinek. Nekem ez így felel meg, párkapcsolatom is van. Miért változtassak ezen?
Szimpatikus volt egy srác megnyilvánulása egy játékban, meg tetszett ahogy kinézett az avatárja, úgyhogy beszélgetni kezdtem vele, kétértelműen fogalmaztam és utalgattam rá, hogy mennyire bejön, aztán a randira hívott.
Annyira ez még nem az a kimondtottan direktbe kezdeményezés, de azért adtam alá a lovat rendesen. De ez 10 éve volt, akkor 17 voltam.
Most már ha annyira megtetszik egy férfi, akkor simán megkérdezem, hogy nem inna-e neg velem valamit. Mondjuk eddig egy ilyen volt, de ő visszautasított.
Ha azt latom h tetszek neki akkor lepek
Ha nem akkor nem
4. Na pontosan ez az. Sorban álnak a pasik lehet őket válogatott módokon megalázni.
Egyetlen egy probléma el nem kerülné a sas szemeteket.
De rólatok rosszat mondani senki ne merjen. Mert ti tökéletesek vagytok.
Csak a férfiak sz@rok.
Legalábbis az elvárás az megvan hogy tökéletesre hazudjanak titeket.
De miért is kötelező ennek így lennie?
Ja hogy egy vissza utasítást se tud elviselni az egotok.
Nem allnak sorba a pasik.
Te csak hiszed h van ilyen
A legtobb aki kozeledik csak arra kivancsi h megtud e dugni 1ora csevely utan ...
Normalis kapcsolatra a 90% nem vevo vagy alkalmatlan.
Megis mit kezdjek egy olyan faszoval akinek csak strigula lennek vagy zakkant???
7#
Nagyon el vagy tévedve.
A jelenlegi páromnak is vannak rossz tulajdonságai. És?? Ezekkel szeretem, megtanultam hogyan kezeljem ezeket helyesen. Sose aláztam meg pasit, ellenben most veled aki semmi mást nem csinál csak alacsonyítja a nőket.
Szerencsére a párom nem hazudik nekem, elfogadott a hibáimmal, én is őt az ővéivel. Teljesen tiszta lapokkal játszunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!