Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy néz ki ez a gyakorlatban?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy néz ki ez a gyakorlatban?

Figyelt kérdés

Állítólag léteznek nők akik kezdeményeznek férfikanál.

Ezt a nők hogy csinálják?

2022. febr. 5. 19:44
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Neked ennyire hepped, hogy a nő udvaroljon neked? Felcsatolhatóssal meg is d...jon?
2022. febr. 5. 19:51
 2/18 A kérdező kommentje:
1. Jó lenne ha tennének is valamit azért hogy párkapcsolatuk legyen. Nem csak várnák a szőke herceget, otthon, elbújva.
2022. febr. 5. 20:04
 3/18 anonim ***** válasza:
46%

Én még soha nem láttam ilyet a valóságban.

Valószínüleg a modern, magabiztos nők néha bepróbálkoznak a legjóképűbb férfiaknál.

De ha veszünk 100 kezdeményezést, abból maximum 1-2 lesz nőtől.

2022. febr. 5. 20:05
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

2#

Ez csak a te képzeletedben létezik.

Szerinted a kapcdolatok úgy jönnek létre , hogy a nőhöz becsöngetnek a férfiak a lakására és ők válogatnak?

Nagyon nem. A nők ugyanúgy tesznek egy kapcsolatért. De én pl nem fogok kezdeményezni egy férfinél. Feldobom a labdát , küldök jelzést ha felkeltette az érdeklődésemet. De a cselekedetet meghagyom a férfinek. Nekem ez így felel meg, párkapcsolatom is van. Miért változtassak ezen?

2022. febr. 5. 20:13
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

Szimpatikus volt egy srác megnyilvánulása egy játékban, meg tetszett ahogy kinézett az avatárja, úgyhogy beszélgetni kezdtem vele, kétértelműen fogalmaztam és utalgattam rá, hogy mennyire bejön, aztán a randira hívott.

Annyira ez még nem az a kimondtottan direktbe kezdeményezés, de azért adtam alá a lovat rendesen. De ez 10 éve volt, akkor 17 voltam.

Most már ha annyira megtetszik egy férfi, akkor simán megkérdezem, hogy nem inna-e neg velem valamit. Mondjuk eddig egy ilyen volt, de ő visszautasított.

2022. febr. 5. 20:19
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

Ha azt latom h tetszek neki akkor lepek

Ha nem akkor nem

2022. febr. 5. 20:29
 7/18 A kérdező kommentje:

4. Na pontosan ez az. Sorban álnak a pasik lehet őket válogatott módokon megalázni.

Egyetlen egy probléma el nem kerülné a sas szemeteket.

De rólatok rosszat mondani senki ne merjen. Mert ti tökéletesek vagytok.

Csak a férfiak sz@rok.

Legalábbis az elvárás az megvan hogy tökéletesre hazudjanak titeket.

De miért is kötelező ennek így lennie?

Ja hogy egy vissza utasítást se tud elviselni az egotok.

2022. febr. 5. 20:29
 8/18 A kérdező kommentje:
5. Kár hogy te vagy a kivétel.
2022. febr. 5. 20:31
 9/18 anonim ***** válasza:
69%

Nem allnak sorba a pasik.

Te csak hiszed h van ilyen

A legtobb aki kozeledik csak arra kivancsi h megtud e dugni 1ora csevely utan ...

Normalis kapcsolatra a 90% nem vevo vagy alkalmatlan.

Megis mit kezdjek egy olyan faszoval akinek csak strigula lennek vagy zakkant???

2022. febr. 5. 20:36
 10/18 anonim ***** válasza:
69%

7#

Nagyon el vagy tévedve.

A jelenlegi páromnak is vannak rossz tulajdonságai. És?? Ezekkel szeretem, megtanultam hogyan kezeljem ezeket helyesen. Sose aláztam meg pasit, ellenben most veled aki semmi mást nem csinál csak alacsonyítja a nőket.

Szerencsére a párom nem hazudik nekem, elfogadott a hibáimmal, én is őt az ővéivel. Teljesen tiszta lapokkal játszunk.

2022. febr. 5. 20:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!