Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyugaton már tényleg annyira nehéz lett a csajozás, hogy gyakorlatilag incel krízis van?
Figyelt kérdés
A legújabb statisztikák szerint állítólag a brit egyetemeken a férfiak 60% nem szexelt az utolsó évben és ezért sok külföldi fiatal Magyarországra jön szerencsét próbálni.2021. szept. 21. 19:00
1/28 anonim válasza:
Honnan veszed ezt a hülyeséget?
2/28 anonim válasza:
Mi a f@sz ? :D És akkor a nők 100%-a szexel a pasik 40% -ával?
3/28 anonim válasza:
Akkor a nők 40-60%-a sem.
Hidd el, az is legalább akkora probléma. Létezik ám a női incelség is
4/28 anonim válasza:
Ez az incelkirály lúzer.
Vicc az egész pali.
5/28 anonim válasza:
A magyar köztudottan egy idegenszerető nép, ezért nem csinálkoznék. Vannak lányok, akik kifejezetten a külföldiekre mennek rá, de hidd el, ők csak egy nagyon kis részét képezik a társadalomnak.
6/28 anonim válasza:
Csodálkoznék*
Nem tudom honnan szedte ezt a szót az autokorrekt 😂😂😂
9/28 anonim válasza:
Magyarországon meg nem 60 hanem 80% nem szexelt. Higgy nekem, én mérnök infón végeztem itthon, pontosan tudom mi a helyzet. Csak a legjobb képűek szexeltek, bárki bármit is hazudozik.
A briteknél ez sokkal jobb arány. Ráadásul nekik ott van kelet-európa ahol szerencsét próbálhatnak. Mi hol próbáljuk szerencsét? Kongóban?
10/28 anonim válasza:
De a statisztikák szerint állítólag a nők is kevesebb szexelnek, mert a média (insta, facebook) hatására nem elégedettek a testükkel..Vagy ők nem számítanak, csak a férfiak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!