Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nyugaton már tényleg annyira...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nyugaton már tényleg annyira nehéz lett a csajozás, hogy gyakorlatilag incel krízis van?

Figyelt kérdés
A legújabb statisztikák szerint állítólag a brit egyetemeken a férfiak 60% nem szexelt az utolsó évben és ezért sok külföldi fiatal Magyarországra jön szerencsét próbálni.

2021. szept. 21. 19:00
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
71%

9

Menj ki az utcára, ülj le egy padra és nézegesd az elhaladó párokat aztán rájössz mekkora hülyeséget állítasz..

2021. szept. 21. 19:12
 12/28 anonim ***** válasza:
95%
A fejlett világnak bármely részén egyre inkább jellemző, hogy egyre kevesebben és kevesebbet szexelnek, sok szempontból a virtualizálódás is az oka ennek, meg hogy rengeteg egyéb lehetőség van,amiben kiélhetik magukat a fiatalok. Japán egyébként a legdurvább szüzesség szempontból, mondjuk ott ennek elsősorban a munkamánia az oka.
2021. szept. 21. 19:13
 13/28 anonim ***** válasza:
28%
Nincs incel krízis, csak még kevesen élnek a nemváltás lehetőségével.
2021. szept. 21. 19:13
 14/28 anonim ***** válasza:
34%

Akik lepontoztak el tudnák mondai mért? Én jártam egyetemre, én tudom milyen volt ott a férfiak sorsa = no vagyon, no tapasztalat, no férfias sárm.. SENKI nem szexelt leszámítva a nagyon cuki külsejű férfiakat/fiúkat, ezt első kézből tanúsíthatom.

Miért vonjátok kétségbe a szavam?

2021. szept. 21. 19:35
 15/28 anonim ***** válasza:

Akkor régen jobban kureltak? 🤣🤣

2021. szept. 21. 19:43
 16/28 anonim ***** válasza:
71%
Csak egyszer néznétek ki a valóságba. Olyan gáz pasiknak is van nőjük, hogy csak pislogok.
2021. szept. 21. 20:09
 17/28 anonim ***** válasza:
48%

16#

Olyan gáz férfiakhoz tudtok vonzódni hogy én is csak pislogok!

Csak én férfiként, s közben nem értem egészen, hogy bennem vagy más hozzám hasonló egyszerű és nem ronda, de nem is túl vonzó srácokhoz miért képtelenség vonzódni?

Jó néven venném ha legalább ezt megérteném, még ha segíteni nem is tud rajtam a válasz

2021. szept. 21. 20:34
 18/28 anonim ***** válasza:
29%
Minden esetben amikor valami azt mondja, hogy "úr isten, hogy tudok ehhez a férfihez vonzódni", mindig kiderül, hogy kibaxokottul jóképű férfiről van szó.
2021. szept. 21. 20:52
 19/28 anonim ***** válasza:
30%

Egyébként ez igaz, már csak kíváncsiságból is, megkérdeztem a brit/skót ismerőseimet, (kb. 20 embert) és igen, ez a tendencia ott is. Állítólag a brit nők már nagyon válogatósak, főleg a férfi külseje alapján, amiről a legkevésbé lehet. A britek a filmeket okolják, hogy mindenki már filmsztár külsejű férfit akar magának.

A helyzet persze Magyarországon rosszabb. A csúnya pasik hiába jöttek ide a covid előtt bulizni, itt sem termedt nekik semmi. Beszélgettem egyszer egy csúnyácska skót pasival egy budapesti szórakozóhelyen, és hát mondtam neki, hogy sajnos hiába jött ide, nem fog vele itt sem szexelni a kutya sem. Legfeljebb qrva, ha megfizet egy gyors menetet, az undorral letudja hamar.

Szóval ez van, ez a helyzet. De nálunk ez még durvább mint Nyugaton.

2021. szept. 21. 22:07
 20/28 anonim ***** válasza:
32%
Szegény férfiakkal nem fekszik le senki. :(
2021. szept. 21. 22:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!