Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy egy nőnek sem jövök be?
10-es és a többi hasonló komment
Miért kell a nőket beállítani úgy, hogy nekik CSAK a külső számít és a PÉNZ? Attól hogy valakinek a verbális és non-verbàlis kommunikáció miatt nem jön össze senki, nem a nők tehetnek róla. Miért ők tennék róla?
Nekünk vonzó ha valaki udvarias, sármos, kezdeményező de nem nyomul. Az is vonzó amikor egy férfi segítőkész, nem nyuszi.
A törődés meg végképp.
Szerintem az, aki ilyen kommentet ír hogy csak a külsőre megy sok nő, az magával sincsen jó viszonyban, nincsen önbizalma. Így könnyű leszólni a nőket.. 🫣
Teljes mértékben egyetértek veled. Attól, hogy a magyarországi és más kelet-európai nők nagy része ilyen még közel sem jelenti azt, hogy máshol is ilyenek lennének a nők. Sőt
Amíg ki nem költöztem külföldre én sem hittem volna el, hogy léteznek olyan nők (tömegesen és nem csak elvétve) akiknél a pénz nem szempont
37.
A felszínes embereknek mind az számít, nem csak a nőknek. :)
Ott tévedtek, hogy külön veszitek a külsőt és a személyiséget. Holott ezek a dolgok egyben(!) vannak. Az arcra kiül a lélek, a test mutatja a jellemvonásokat. Például a bűnöző Schadl György. A fején is látszik, hogy egy aljas, gerinctelen, sunyi patkány.
A tesztoszteronszint kívülről is ugyanúgy látszik. A magas tesztoszteronszint pedig ugye erőt, dominanciát, önérdekérvényesítést jelent, ami vonzó a nőknek.
Szóval ne áltassa senki magát, hogy a külsejével van a baj, a belseje főnyeremény.
Veled van a baj így egyben mkndennel.
Nem mondom, hogy a te hibád, de ez van. Sajnálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!