Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az, hogy egy nőnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy egy nőnek sem jövök be?

Figyelt kérdés
Tényleg egyiknek sem jövök be, próbálkoztam már ukrán és roma lányoknál is, de persze ők is kikosaraztak.:( Pedig tetszettek nagyon.

#magány #egyedüllét #roma #ukrán #nem tetszem a nőknek
2022. febr. 5. 00:53
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:
Azért egy rendezett roma csajt ne vegyél már egy kalap alá a putri telepes 6 osztályt végzett csöcselékkel. Nőkről van szó, én se mondom hogy még a török nő sem áll le velem és örülhetne ha fehér ember megszólítja egyáltalán. Keresd a hibát magadban sokszor nem az arc , fej, test az egyetlen probléma , a diszkriminatív irásodból ez ki is derült
2022. máj. 24. 13:11
 32/51 anonim ***** válasza:
24%
Azért vagy 26 évesen szűz, mert egy töketetlen b@rom vagy, aki még a prostiktól is fél. Már megbocsáss, de ez tényleg szánalmas...
2022. máj. 25. 11:46
 33/51 anonim ***** válasza:
52%
Próbálkoztam sok lánynál külsőm miatt nem kellek senkinek.
2022. máj. 25. 11:50
 34/51 anonim ***** válasza:
0%

10-es és a többi hasonló komment

Miért kell a nőket beállítani úgy, hogy nekik CSAK a külső számít és a PÉNZ? Attól hogy valakinek a verbális és non-verbàlis kommunikáció miatt nem jön össze senki, nem a nők tehetnek róla. Miért ők tennék róla?

Nekünk vonzó ha valaki udvarias, sármos, kezdeményező de nem nyomul. Az is vonzó amikor egy férfi segítőkész, nem nyuszi.

A törődés meg végképp.

Szerintem az, aki ilyen kommentet ír hogy csak a külsőre megy sok nő, az magával sincsen jó viszonyban, nincsen önbizalma. Így könnyű leszólni a nőket.. 🫣

2022. jún. 2. 08:22
 35/51 anonim ***** válasza:
61%

Teljes mértékben egyetértek veled. Attól, hogy a magyarországi és más kelet-európai nők nagy része ilyen még közel sem jelenti azt, hogy máshol is ilyenek lennének a nők. Sőt

Amíg ki nem költöztem külföldre én sem hittem volna el, hogy léteznek olyan nők (tömegesen és nem csak elvétve) akiknél a pénz nem szempont

2022. jún. 2. 11:42
 36/51 anonim ***** válasza:

35.

Köszi 🥰!

2022. jún. 2. 13:12
 37/51 anonim ***** válasza:
Úgy látszik mégiscsak a külső számít a nőknek, hiszen mindenki ezt írja oknak.
2022. jún. 2. 17:25
 38/51 anonim ***** válasza:

37.

A felszínes embereknek mind az számít, nem csak a nőknek. :)

2022. jún. 3. 07:50
 39/51 anonim ***** válasza:
Szerintem meg mindenkinél az összhatás számít. Lehet valaki ronda, de nagyon jó a kisugárzása, ami bejön sokaknak. Nem hiszek abban, hogy csak a külső alapján választ valaki... Bár sok férfi ilyen, igaz.
2022. jún. 3. 18:30
 40/51 anonim ***** válasza:

Ott tévedtek, hogy külön veszitek a külsőt és a személyiséget. Holott ezek a dolgok egyben(!) vannak. Az arcra kiül a lélek, a test mutatja a jellemvonásokat. Például a bűnöző Schadl György. A fején is látszik, hogy egy aljas, gerinctelen, sunyi patkány.

A tesztoszteronszint kívülről is ugyanúgy látszik. A magas tesztoszteronszint pedig ugye erőt, dominanciát, önérdekérvényesítést jelent, ami vonzó a nőknek.

Szóval ne áltassa senki magát, hogy a külsejével van a baj, a belseje főnyeremény.

Veled van a baj így egyben mkndennel.

Nem mondom, hogy a te hibád, de ez van. Sajnálom.

2022. jún. 3. 19:20
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!