Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az, hogy egy nőnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy egy nőnek sem jövök be?

Figyelt kérdés
Tényleg egyiknek sem jövök be, próbálkoztam már ukrán és roma lányoknál is, de persze ők is kikosaraztak.:( Pedig tetszettek nagyon.

#magány #egyedüllét #roma #ukrán #nem tetszem a nőknek
2022. febr. 5. 00:53
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:
100%
Én nem mondtam, hogy ronda, egy alap átlag pasi szintet meg kell ütnie, egy Danny De Vito kinézet+testalkat, ha emellé nem társul valami extra jó dolog-duma, pénz, hírnév, szélsőséges karakter, (ebből legalább 2) akkor nagyjából nem sok vizet zavar a nőknél.
2022. febr. 6. 20:03
 22/51 anonim ***** válasza:
0%
16. Az a pasi ocsmány.. De rocker lányok igénytelenek, aki surranót hord , szakállas azzal dúgnak..
2022. febr. 8. 18:36
 23/51 anonim ***** válasza:
18%

Tessék: itt egy másik. És legalább még 100 ilyen pár van körülöttem. A nőknek nem a kinézet a fontos, mégcsak nem is a pénz (egyik pasas sem milliomos), hanem valami más. De hogy mi...

[link]

2022. febr. 10. 19:06
 24/51 anonim ***** válasza:
66%

23#

Hányszor akarod még nekünk bizonyítani hogy a nőknek a külső nagyon fontos a nőknek?

Már elsőnek is sikerült köszönjük!

2022. febr. 19. 16:22
 25/51 anonim ***** válasza:
88%

Amit eddigi válaszokban nem olvastam. Nem tudsz csajozni, ismerkedni. Arra gondolok az első verbális és non verbális benyomásokat elrontod.

Valamint a leírásból azt gondolom neked egy nő kell, teljesen mindegy ki. Egy nő nem akar csak egy nő lenni számodra, hanem a nő akar lenni a pasi èletében. Tehát azért udvarolsz neki mert van bennetek sok olyan dolog ami a kölcsönös vonzalom alapja.

2022. febr. 27. 19:43
 26/51 anonim ***** válasza:
49%
Láttál már ukrán csajt? Ugye vágod, hogy ők kb Kelet-Európa legjobb női?
2022. márc. 16. 23:49
 27/51 anonim ***** válasza:
52%

23as

Jó duma, határozottság, tudja mit akar így kapásból.Nem ismerem a fenti pasikat, ha nem ilyenek akkor lehet a nők buknak ilyen típusra+ megvan a kémia.

Ismerek olyat( srác), bírták a csajok mindig, de volt mikor azért nem működött a dologa a csajjal mert, eljött az első együttlét és nem működött valóban a kémia.

2022. márc. 29. 12:03
 28/51 anonim ***** válasza:
Próbálkozz a Thaiföldi nőknél.
2022. máj. 16. 15:57
 29/51 anonim ***** válasza:
0%
Nincs pénzed.
2022. máj. 24. 10:26
 30/51 anonim ***** válasza:
47%

Nézd nem nézel ki jól ennyi már elég én is, én is így vagyok lassan 26 éves szűz.

Annyit tudsz csinálni rágyúrsz a pénzre amikor 30-35 körüli nőnek kapuzárási pánikja van, meg próbálkozol, és akkor majd a pénzedért, elvisel téged, mert az nem őszinte szerelem már.

2022. máj. 24. 12:21
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!