Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy egy nőnek sem jövök be?
Tessék: itt egy másik. És legalább még 100 ilyen pár van körülöttem. A nőknek nem a kinézet a fontos, mégcsak nem is a pénz (egyik pasas sem milliomos), hanem valami más. De hogy mi...
23#
Hányszor akarod még nekünk bizonyítani hogy a nőknek a külső nagyon fontos a nőknek?
Már elsőnek is sikerült köszönjük!
Amit eddigi válaszokban nem olvastam. Nem tudsz csajozni, ismerkedni. Arra gondolok az első verbális és non verbális benyomásokat elrontod.
Valamint a leírásból azt gondolom neked egy nő kell, teljesen mindegy ki. Egy nő nem akar csak egy nő lenni számodra, hanem a nő akar lenni a pasi èletében. Tehát azért udvarolsz neki mert van bennetek sok olyan dolog ami a kölcsönös vonzalom alapja.
23as
Jó duma, határozottság, tudja mit akar így kapásból.Nem ismerem a fenti pasikat, ha nem ilyenek akkor lehet a nők buknak ilyen típusra+ megvan a kémia.
Ismerek olyat( srác), bírták a csajok mindig, de volt mikor azért nem működött a dologa a csajjal mert, eljött az első együttlét és nem működött valóban a kémia.
Nézd nem nézel ki jól ennyi már elég én is, én is így vagyok lassan 26 éves szűz.
Annyit tudsz csinálni rágyúrsz a pénzre amikor 30-35 körüli nőnek kapuzárási pánikja van, meg próbálkozol, és akkor majd a pénzedért, elvisel téged, mert az nem őszinte szerelem már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!