Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy egy nőnek sem jövök be?
Figyelt kérdés
Tényleg egyiknek sem jövök be, próbálkoztam már ukrán és roma lányoknál is, de persze ők is kikosaraztak.:( Pedig tetszettek nagyon.2022. febr. 5. 00:53
11/51 anonim válasza:
10-es, 4 ilyen ismerősöm is van, aki ebben érintett, hogy többször elutasította a kiszemelt nő. Nem légből kapott dolog.
13/51 A kérdező kommentje:
Már nem igazán merek próbálkozni többé. Mind csak elutasít...
2022. febr. 5. 21:46
14/51 anonim válasza:
Hát, minden okkal történik, szóval kérdezz meg egyet, őszintén mondja el, miért nem jössz be neki. Így csak megtudod végre.
15/51 anonim válasza:
Nekem is van olyan férfiismerősöm, aki úgy néz ki, mint egy gnóm. Bibircsókos, rusnya, alacsony, zsíros, X lábú, minifarkú, csóró, foghíjas. De mégis annyi nője van, hogy az óvszert már nagykeráron veszi, annyit rendel.
Ő is azt mondta, hogy próbálkozni kell, nyomulni. Ha 20-szor elutasít, majd 21-szer jó lesz.
Eskü, nem kamu, ez tuti igaz.
16/51 anonim válasza:
17/51 A kérdező kommentje:
Szerintem a srác igen jól néz ki. Olyan vikinges stílusú, férfias ami egyébként nekem is tetszik. Nekem is van szakállam, igaz fekete és a hajam is fekete színű.
2022. febr. 6. 16:57
20/51 A kérdező kommentje:
Nem, nem Leonidasz. Ehhez hasonló, csak bajusz nélkül: [link]
Egyébként kb már minden férfinak van szakálla...
2022. febr. 6. 17:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!