Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Honnan ered ez a sztereotípia?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan ered ez a sztereotípia?

Figyelt kérdés
Hogy a nők csak a pénzre hajtanak.

2022. febr. 4. 20:38
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
48%

"Ha csak amiatt kapnánk vezérigazgatói állásokat, mert nők vagyunk - kvalitások nélkül, akkor azoka a cégek már összeomlottak volna"

A nyugati autogyartokat csak az EuroNCAP, illetve a mestersegesen krealt EU-s szabalyok tartjak koldokzsinoron, elodazva ezzel a megsemmisulesuket par evtizeddel.

De ugyanezt megnezheted a telefongyartoknal. Az nyugati gyartok ott kotottek ki, ahova valok. Lett helyette Sziamiau telefon, naluk nincs noi kvota :)

37F incel

2022. febr. 5. 13:48
 22/26 anonim ***** válasza:
100%
Juuujj, ezt jól megkaptad,"Morfika" :o Remélem tudtál aludni ekkora oltás után.
2022. febr. 5. 13:54
 23/26 anonim ***** válasza:
100%

Az a vicc, hogy nem.😂 De besírok ezen a faszin, hogy ilyeneket ír, mint “sziamiau telefon”.😂😂

Szerintem sok nő értékelné a humorát.

2022. febr. 5. 13:57
 24/26 anonim ***** válasza:
100%
Az a Xiaomi lenne? Akkor én is megkaptam, nekem az van, úgyhogy ma éjjel én se alszom☹️
2022. febr. 5. 14:03
 25/26 anonim ***** válasza:
100%
De amúgy nincs igazad, 37F incifinci. Egy csomó self-made női vállalkozás van, ami felfutott akár az elmúlt 20 évben. Példának okáért ott van a Lingscar.com, amit egy kínai-brit nőci csinált full egyedül és már marketing szakokon tanítják azt az eljárást, amivel ő futott be anno, hogy trash-style website-on hirdette anno az autókölcsönzős dolgait.
2022. febr. 5. 14:11
 26/26 anonim ***** válasza:

"Egy csomó self-made női vállalkozás van"

Itt arrol van szo, hogy torvenyt hoztak (egyelore Nemetorszagban), hogy "noi kvotak" alapjan a vezerigazgatoi szekeket tele kell rakni mindenfele gyuttmentekkel, mert az van a labuk kozott, ami. Tehat ez nem self-made, hanem ukazba van adva a ferfiellenes libsi apartheid diktatura altal. A koho mellett, az utepiteseken miert nincs "noi kvota"? Esetleg szemezgetunk, es csak a zsiros allas kell?

37F incel

2022. febr. 5. 14:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!