Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Honnan ered ez a sztereotípia?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan ered ez a sztereotípia?

Figyelt kérdés
Hogy a nők csak a pénzre hajtanak.

2022. febr. 4. 20:38
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
100%
Azt nem tudom,de itt êl a legjobban
2022. febr. 4. 20:42
 2/26 anonim ***** válasza:
100%
Én személy szerint ismerek/ismertem relatíve sok nőt,de egyik se egy anyagias perszóna a sógornőm kivételével..de ennyiből 1 szerintem elenyésző
2022. febr. 4. 20:45
 3/26 anonim ***** válasza:
29%
Mert tény :D kár tagadni. Alig várom h 0% legyen ez a válasz.
2022. febr. 4. 21:05
 4/26 anonim ***** válasza:
22%
Már bocs, de ha a nők a pénzre hajtanának, akkor nem lenne negyedik (túltolt) feminista hullám és női emancipáció. Humoros, hogy még ma is él ez, amikor sok nő az üzleti világban is jobban odateszi magát mondjuk, vagy többet keres, mint egy férfi.
2022. febr. 4. 21:14
 5/26 anonim ***** válasza:
84%

Ezt hívják általánosításnak!

Egyébként van alapja, mivel a nők azt a férfit választják akivel biztonságosan családot alapíthatnak.

A médiából is a jólét ,luxus felé tolják az elvárásokat.

Az anyagias nők miatt ne ítéljük el a többi nőt!

2022. febr. 4. 21:17
 6/26 anonim ***** válasza:
82%
#4 Amellett, hogy a nők egy része igyekszik érvényesülni az üzleti világban és hajt keményen, ott egy másik réteg, akinél eléggé számít a pénz. Amelyik nem túl tanult, szakmát tekintve nem valami ambíciózus, de szeretne minél jobb anyagi körülmények között élni (illetve minél jobb anyagi körülmények közé szülni, majd nevelni a gyerekeit). De kérdező, maga a sztereotípia főként a régi világból ered, ahol tényleg annál jobb partinak számítottál, minél módosabb életkörülményeket tudtál biztosítani a feleségednek és gyerekeidnek. Ez nem puszta anyagiasság motiválta, hanem olyan szinten merev volt a társadalomnak a nemekről (meg minden másról) alkotott felfogása, hogy egyszerűen szinte senkinek nem volt lehetősége másképp csinálni.
2022. febr. 4. 21:22
 7/26 anonim ***** válasza:
73%
Ez a gyk-án pár incel mániája, és naponta 10x kiírják.
2022. febr. 4. 21:31
 8/26 anonim ***** válasza:
81%

#6:

Igen, igazad van. Viszont azért írtam, amit, mivel ezeket a Balázs-kaliberű incelek irogatják ki. Akiknél pedig most nem azért, de nevetséges lenne, hogy a 170 nettójára ácsingózzon bárki is, aminek a felét garantáltan el is issza.

2022. febr. 4. 21:47
 9/26 anonim ***** válasza:
100%

"Akiknél pedig most nem azért, de nevetséges lenne, hogy a 170 nettójára ácsingózzon bárki is, aminek a felét garantáltan el is issza."

#6-os vagyok, ezen jót nevettem! :)

2022. febr. 4. 21:50
 10/26 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj, hogy ez full komoly. Szerencsétlen csávón már nem lehet kiigazodni. Sajnálatra méltó valahol…
2022. febr. 4. 21:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!