Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitévő lehetek egy ennyire jó nővel, ha még soha nem volt tartós kapcsolatom?
Sőt, kb semmilyen kapcsolatom nőkkel.
Így a húszas évek második felében azonban úgy tűnik, valakivel egymásra találunk, egy exkolleganővel. Már egy ideje ismerjük egymást és bár nem történt még semmi és nem lett kimondva, de burkoltan mindketten közöltük már egymással, hogy egymásba szerettünk, sőt olyat látunk egymásban, mint előtte még talán senkiben, akár egy egész életre szólóan.
A probléma a következő. Ő egy nagyon jó nő külsőre és belsőre, kb. bárkit megkaphat. Nekem pedig kb semmi előéletem nincs és ő ismer annyira hogy ezt tudja, vagy rájött magától, és ez bizonyára aggasztja őt is. Ez kimutatkozhat akár az események elején, akár benne a kapcsolatban (De már annyi ideje tetszünk egymásnak amit a legtöbb kapcsolat meg sem ér talán)
Attól tartok, ha ebbe belekezdek, akkor nagy az esélye hogy valami a tapasztalatlanságom miatt elromlik és ezzel elveszíteném őt. A másik, amitől tartok, hogy ha a legjobb forgatókönyv történik és működni is fog, akkor egyszer beüt nekem az, hogy még nem éltem ki magam egyetlen kapcsolattal és más nők felé fogok akarni nézni.
A legjobb forgatókönyv az lenne, ha másokkal, számomra komolytalanabbakkal megpróbálkoznék és aztán egyszer visszatérnénk egymáshoz, ha már eleget tapasztaltam, örök együttlétet tervezni. Mivel eddig még talán nem találkoztam olyannal akiért ennyire odavagyok, nem hiszem hogy ez után egykönnyen találnék.
De ha mással összejövök, lehet, hogy ezt nem bocsátaná meg nekem.
A fentebb említett problémák miatt nem tudom, mi lenne a helyes. Úgy érzem ha megpróbáljuk, akkor hamar elromolhat és elveszítem. Így viszont mindig itt van és itt marad, de sosincs igazán itt.
Ha mással kezdenél randizni, én ugy kib*sználak mint macskát szarni.
Az h nem volt kapcsolatod, inkabb elony. Nincs benned az elozo kapcsolatokbol hozott serelem
Én őszintén nem értem, hogy miért hiszik azt az emberek hogy valami rengeteg tapasztalatot lehet szerezni egy kapcsolattal. Minden ember más és más. Hiába tapasztalod ki hogy Kis Józsi azt szereti ha a nyakát puszilgatod és meghunyászkodsz, ha Nagy Feri meg inkább azt ha a fülét simogatod és kiállsz magadért.
Nincsenek sémák és egyértelmű dolgok, nincsen viszonyítás és semmi ilyesmi.
Ha pedig bekövetkezne az, hogy összejöttök de te elkezdesz mások után nézni akkor az azt jelenti hogy már nem szereted őt, nem vonzódsz hozzá annyira
Legyen már önbizalmad! Mindenki így kezdte. Ha azon a rutintalanságon múlik a kapcsolat, az már régen rossz. Ritka az amikor 2 ember egyformán tapasztalt. Ha őszintén megbeszélitek, nem lehet gond.
Én például pár alkalmi szex, meg 0 kapcsolati tapasztalat után jöttem össze a későbbi feleségemmel. Aki előttem már egy évtizedes tapasztalattal rendelkezett. Mégis jó voltam neki. Szexuális téren és kapcsolati téren is.
Sőt, idővel kiderült, hogy párkapcsolati szinten én voltam inkább rutinosabb.
"burkoltan mindketten közöltük már egymással, hogy egymásba szerettünk"
Aztan amikor kozlod burkolat nelkul, akkor mesz szepen a friendzone-ba....
37F incel
Irigylem a problémadat kérdező
Ha összejön a csaj ténylegesen, ne felejtsd el tájékoztatni a gyk szerencsétlen népét is
Akár könyvet is írhatnál "egy incel kitörése" címmel:)
Mintha a mostani párom írta volna ki ezt a kérdést. Neki is ilyen gondolatai támadtak az ismerkedésünk után . Ezekről nyíltan beszélt nekem, most pedig nagyon szégyelli magát , ha ez szóba jön .
Mennyire ismered jól az exkolléganőt? Ha szereted, akkor már nem vágynál másra . Ő létezne számodra csak. Viszont ha ezen kattogsz most, akkor engedd el. Ő túl fog rajtad lépni és hamar talál mást a helyedre, viszont várni egy értelmes nő senkire sem fog.
Ne haragudj már, de nemcsak előéleted nincsen, hanem gerinced sem. Hogy tudsz ilyet mondani a párodnak?
Majd ha a fiatal James Dean leszel, akkor keringhetsz a jó nők körül, mint gólyaf*s a levegőben - de így? És akkor még egy tahó is vagy a partnereddel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!