Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Red pill és black pill ideológia a netes társkeresés eredményeként fejlődött ki,amivel magával hozta az újfajta férfitípusok megjelenését, az alfa és a CHAD típust?
Figyelt kérdés
2022. febr. 3. 15:12
11/27 anonim válasza:
kieg.: aki ráadásul szemmel láthatóan a meritokrácia fogalmával sincsen tisztában.
12/27 anonim válasza:
A red pill és a black pill egy idióta, erőltetett módja annak hogy ne legyél incel. Alfák pedig mindig is voltak és lesznek, nem hozta el őket semmi.
Normális, egészséges értékrenddel rendelkező férfinak kellene lenni, de sajnos sok embernek ez nem megy.
13/27 anonim válasza:
Szerintem az Incel hiszti eredménye mindez.
Bekéne már végre fejezni. Vegyetek be Frontin-t.
14/27 anonim válasza:
A Black pill egy cover band, ami Black Eyed Peas számokat játszik. A Red pill pedig Red Hot Chili Pepperst.
16/27 anonim válasza:
#7 Mondja ezt az aki hamarosan 2 lakást örököl, lol :D
17/27 anonim válasza:
Edricusnak most igaza van
A mai magyar társadalom mentális színvonala kritikán aluli
A botrányos ostobaság hazája vagyunk
18/27 anonim válasza:
#17 és mivel ő is a társadalom része, így nyilván ő is ostoba, nem igaz? De akkor hogy lehet igaza?
19/27 anonim válasza:
Én sem értem a kérdést, de gyanítom, hogy a lapátállhoz és a vadászszemhez is köze lehet, ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!