Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen nőnél milyen kaliberű pasiként lenne esélyem? (M1 Híradós domina)
Biztos ti is láttátok már őt. Fogalmam sincs mi a neve (talán majd leírjátok ha tudjátok).
A valaha volt legerotikusabb nőnek tartom. A hangja, az arca, a teste, a kisugárzása.
Vajon mi kell ahhoz hogy ilyen barátnőm/feleségem legyen? Nektek tetszik vagy van köztetek, akinek hasonló kaliberű a felesége?
JOÓ ZSANETT
És kevés vagy hozzá, mint szarban a tápérték. Ehhez minimum felső-középvezető szint, lakás, 10M+ kocsi, és havi 1M. Hajrá!
Most amúgy kit kérdeztél?
Putyinhoz vagy orbánhoz mennyi esélyed van?
1: 🐂💩-🚨! De hogy a jelzőm kiakadt... 😆😆😆😆
Kérdező: Volt társadalomismeret tanárnőnk anno a TV2-nél is dolgozott, full nem volt elszállva magától, normális volt és értelmes. Sajnos Zsanettel nem egy közegben mozogtok (most nem vagyoni alapon, nem vagyoni téren), így baromi kevés esélyt látok rátok. Ha azonban mint ember nézem, feltéve hogy egy közegben mozogtok, 50-50%. Látatlanban nem mernék sem tutibiztost, se tutibuktát mondani.
azért 50-50%-nél tudok egy pontosabb becslést is mondani:
0%
6.-ra.
Igen, elhiszem.
Említettem már, hogy anyám még szűz?
Kisminkelve én is ugyanez a kaliber vagyok, de lehet jobb.
48/F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!