Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 feletti férfiaknak, akiknek itt nincs párjuk, családjuk! Nektek nincs néha hiányérzetetek, hogy mivel ti is benne vagytok a korban és azt látjátok, hogy 5/4 ismerős nő (férfiaknál ez olyan 6/4 kb) már elkelt és gyereket vár, vagy van neki?
Figyelt kérdés
Nem rossz néha a dolog? 36 F. Azért 35, 40 felett nem kellemes úgy menni már partyzi (bár az már 25 felett is néha gáz, mert lassan csak tizenévesek vannak ott) vagy ide-oda, hogy mindig csak egyedül vagytok.2022. febr. 2. 15:28
11/17 anonim válasza:
De, jó lenne egy "társ", de ami választék eddig szembe jött nők terén az minden volt csak nem társnak való és nem a testsúly volt a legnagyobb probléma. Sajnos igaz, hogy 30 felett a legtöbb egyedülálló nő defektes. Plusz terhet pedig nem kérek a nyakamba köszi!
12/17 A kérdező kommentje:
olyan, mintha nem is ezen múlna XD
Szerintem sem, ismerek 2 olyan tróger, csóró alkesz pasast is, akik se nem jópasik, a csaj fizet nekik szinte mindent, holott a nők csinosak, műveltek. Néha elég a jó duma, hogy megszédítsd a nőt és az elveszti a józan eszét is. Fene tudja, hogy van ez.
2022. febr. 2. 16:56
13/17 A kérdező kommentje:
Hát egy tuti, társkeresőn a nők 70-80%-a defektes, volt onnan annó 4 rövidebb kapcsolatom, de az egyik az megcsalt fűvel -fával (majd a rám követő pasiját is), a másik úgy kisajátított, hogy élni sem hagyott, megint másiknak csak búfelejtő voltam az exét illetően, egyik meg terrorizált, papucsot akart belőlem. Persze ez huszonévesen volt, most nem tudom milyen a társkeresős felhozatal, de tény, hogy én annó ott mindig belehúztam a ,,jóba". Pedig nem cicababákra vadásztam 20-25 évesen sem.
2022. febr. 2. 17:00
14/17 anonim válasza:
Nem, nem érdekel. Idén eléri a cégem a 80 milliós bevételt, míg ők fizetéstől fizetésig élnek, 25 évnyi lakáshitellel a nyakukban.
Kettőnk közül ők irigykednek rám és nem én rájuk.
15/17 anonim válasza:
33 vagyok, szingli. Igazából nincs hiányérzetem, nem érzem hogy benne lennek a korban. Most vagyok abban a korban, hogy már van elég szaktudásom, tapasztalatom és rohadt jól keresek. Csajozok, van hobbim, élvezem az életemet. Végi nézek azokon akik 30evesen már 5-10eves gyerek, feleség, 30milio lakás hitel, 5millio kocsi hitel. Mellette én úgy gondolom, hogy aki nem élte ki magát rendesen az ne kezdjen család alapításba se férfi se nő. Úgy látom akik viszonylag fiatalon jöttek össze és 30+ együtt vannak azoknak van egy el laposodott házassága, kifelé kacsintgatnak, és még 20evre el is vannak adósodva. Biztos kapom majd a kommenteket a "de gyerekuk van...stb" igen tudom a gyerek nagyon jó dolog és kell az életbe, én is vágyom családra de még nem most.
16/17 anonim válasza:
Nem irígykedek mert a a házasság és gyereknevelés nem hiányzik, maga a kapcsolat igen. Akiket ismerek párok és 30-as korosztály, szinte kivétel nélkül egy ellaposodott unalmas kapcsolatban vannak. A házasoknál pedig a feleség általában egy igazi házisárkány aki mellett a férje csak szenved és vegetál. Illetve rengeteg kapcsolatot mérgez meg a pénz és idő hiány. Én IT-sként nem kell hogy nélkülözzek, saját lakásom és autóm van, csak magam iránt tartozom felelősséggel, nem baszogat senki hogy mikor házasodunk ,mikor lesz gyerek, mikor költözünk nagyobb házba és hogy miért nem szánok rá több időt és miért találkozom a haverokkal.
17/17 anonim válasza:
Nincs, mér lenne ?
Egyébként meg ez egy döntés eredménye is lehet.
Másnak mások az életcéljai, én ezt nem minősítem.
Mindenki éljen ahogy ö akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!