Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg akkor lesz párkapcsola...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg akkor lesz párkapcsolatom, hogy ha nem keressem? Mennyire igaz?

Figyelt kérdés
Ismerőseim szerint igen!

2022. jan. 30. 15:44
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
86%

Vagy igen vagy nem.

Nekem úgy lett, hogy a kolis szobatársam szólt, hogy jelöljem vissza xy srácot, mert a pasijának a sobatársa, s jófej. :D

2022. jan. 30. 15:48
 2/15 anonim válasza:
85%

"Tényleg akkor lesz párkapcsolatom, hogy ha nem keressem? Mennyire igaz?"

Ha már nem keresed akkor jól vagy magadban, magabiztos vagy stb. Ezt megérzik és úgy jönnek majd a jelentkezők.

2022. jan. 30. 15:52
 3/15 JE2000 válasza:
83%
Szerintem is igaz. Azzal tudnám magyarázni, hogy ha nem keresed, nem kattogsz rajta mindig, akkor jól érzed magad és meg vagy elégedve a dolgokkal. Ezáltal pozitív kisugárzásod lesz és jobban felkelted mások figyelmét. Sokkal vonzóbb egy olyan nyitott személyiség, aki magabiztos és tudja mit akar. Ellenben, ha görcsösen keresed, stresszes vagy egy-egy kudarctól akkor ez a szomorúság, letörtség látszódni fog rajtad.
2022. jan. 30. 15:55
 4/15 anonim ***** válasza:
81%
Részben igaz, mert ha te keresel, akkor a saját alapszempontjaid alapján "szűrsz", ha nem ezt teszed, akkor meg megengeded, hogy más szűrője érvényesüljön.
2022. jan. 30. 15:56
 5/15 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem ez is-is. Ha csak a munkahelyed és az otthonod között közlekedsz, mint jelenleg én, akkor nem igazán lesz, ha keresed ha nem. Ha meg eljárkálsz erre-arra, akkor hamarabb lesz, ha keresed ha nem. Mindenesetre szerintem nem érdemes görcsölni az egész témán. Úgysem csak rajtad múlik, hanem azon, hogy jókor vagy-e jó helyen te is és a potenciális párod is.
2022. jan. 30. 15:59
 6/15 anonim ***** válasza:
83%
Hát fiúkra biztos nem igaz, egyébként sok lett az s betű
2022. jan. 30. 17:14
 7/15 anonim ***** válasza:
94%
Amikor görcsösen a párkapcsolatban láttam a boldogságot, hogy csak az javíthat az életemen, akkor taszítottam a legjobban a férfiakat magamtól. Aztán elengedtem ezt a dolgot, jól éreztem magam egyedül. És nemsokra rá rámtalált a boldogság.
2022. jan. 30. 20:24
 8/15 anonim ***** válasza:

Az 5. hsz. remekül összefoglalja.

Dönthetsz úgy, hogy nem keresed, akár el is engedheted, "felejtheted" az egész témát, de ettől még nem fog jönni, ha nap mint nap ugyanazokat a (kötelező) köröket futod. Ugyanakkor járhatsz több helyre is, ha nincs szerencséd, akkor mindenki másba belebotlasz, csak pont abba nem, akibe "kellene".

2022. jan. 30. 21:05
 9/15 anonim ***** válasza:
Keressem!
2022. jan. 31. 12:27
 10/15 anonim ***** válasza:
75%

Nem, ha férfi vagy és alapból nem keresik a nők a társaságod és nem tesztel semmit akkor igen nagy szerencse kell hogy összegyere valakivel.

Valószínűleg egy kétségbeesett nő fog rád hajtani aki a kutyának sem kell így vagy vele leszel vagy senkivel. A nők nagy részét ha nem bújnak el teljesen a világ elől folyamatosan ostromolják a férfiak, így te aki semmit sem teszel leszel náluk az utolsó akivel számolni fognak kivéve ha nagyon nagyon jól nézel ki vagy fel tudsz mutatni valami kiemelkedőt valamilyen téren.

2022. jan. 31. 14:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!