Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnék bele kezdeni?

Figyelt kérdés

Mostanában nem ugy sikerülnek a dolgaim mint eddig és egy nálam par évvel idősebb ismerősöm (pasi) ezt egyből észre vette. Azt mondta ha beszélni szeretnék nyugodtan irjak vagy mikor ugy van személyesen menjek oda mikor ugyanott vagyunk. Szeretnék is (mellesleg szimpatikus nekem) De nem tudom meddig és miről beszélhetnék van bennem olyan érzés hogy mivel idősebb nem beszélhetek vele ugy mint egy korombeli baráttal. Ez nehezíti a beszélgetés megkezdését számomra.

18/L

2021. okt. 21. 11:41
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezd meg hogy ő hogy van és kezdjétek azzal a témával amit Ő felhoz, aztán onnan már majd alakulnak a dolgok
2021. okt. 21. 11:47
 2/5 anonim ***** válasza:
52%

Gyakorolj velem es akkor majd tudni fogod :D

Btw nyugodtan beszelj vele ugy ahogy tetszik gondolom nem 60+ kategoria az alatt meg mar nincsenek kb elvart udvariassagi magazos normak. Hat megkerdezi pl mi van te elmondod o mond ra valamit aztan ha esetleg kettesben vagy ugy is rad mozdul majd aztan akkor mar nem kell beszelni.

2021. okt. 21. 11:59
 3/5 anonim ***** válasza:
Hány éves, milyen közelről ismered?
2021. okt. 21. 12:37
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha ő ajánlotta hogy beszéljetek és megbízol benne miért ne beszélhetnél bármiről. Nem hiszem hogy ellenére lenne. Én 1 hete chatelek itt egy lánnyal. Szerintem nagyon önbizalomhiányos. Félreértés ne essék nem ismerkedési szándékkal és ő írt rám először. 20 éves. Én 42. Bármit meghallgatok és szívesen alkotok véleményt is. Pusztán segítő szándékkal.
2021. okt. 21. 12:56
 5/5 anonim ***** válasza:

ad.1. lehet most idősebb de képzeld el ő is volt fiatal így pontosan tudja hogyan gondolkoznak a fiatalok, nem egyből x évesnek született

ad.2. rutinosabb a kommunikáció (s úgy tűnik a csajozás terén is 😂) vonatkozásában szóval nyugi szóval fog majd ő tartani

2021. okt. 21. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!