Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kik tekinthetők ügytelenebbeknek, a szingli férfiak vagy a szingli nők?
nyilván, de azért szerintem könnyebb helyzetben vannak találni és akár válogatni
az hogy milyen jut az már egy összetettebb kérdés :)
"az hogy milyen jut az már egy összetettebb kérdés"
Nem, mert ha te lemész valami borsodi faluba, a nyakadba ugranak, hogy itt van a gazdag ember. Nem kellenek? Az már a te dolgod.
Tudod, azt nem értitek, pedig 100x elmondtuk, és elég könnyen érthető: a nők pont nem olyan férfit keresnek, akik csak a pina miatt vannak velük.
ok, értem én, sajnos ez ügyben nem tudok mit mondani
mindenesetre a lehetőség adott számotokra
Szingliket elásni csak azért, mert nincsen párjuk... Hmmm... Ez is egy jóféle provokatív kérdés. Mindegy, megpróbálok trollkodásmentes választ adni rá...
Egyrészt: Vannak az önsorsrontók, akiknek át sem megy, hogy valamit nagyon elcs*szn*k, ha egy "ronda nő/ronda férfi" sem hajlandó velük szóba állni. Vannak azok is, akiknek a párkapcsolat mindössze egy extra dolog - de semmiképpen sem primer életcél. Viszont ők nem is balhéznak a párkapcsolat hiánya miatt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!