Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Adott 2 szituáció, ti pasik mit tennétek?
A kérdező egy csajról beszélt.
Én pont ilyen helyzetben vagyok
Sajnos képtelen vagyok komolyra fordítani így a dolgot, mert nem visz rá a lélek hogy így hívjam randira a csajt, akinek valamennyire bejöhetek, de én nem vonzódom hozzá. Amúgy elég szép csaj, rendes is, semmi gond nincs vele, a kémia hiányán kívűl.
Egy szemétséget teszek csak vele: Játékból húzom az agyát folyton, mintha szerelmes lennék belé. Tehát megy a flört meg ilyenek, de ő is tudja hogy nem komoly. Az ő érzései nem egészen tisztazottak, de bejövök neki ez biztos, esélyem volna. Én komoly kapcsolatban gondolkoznék, de kizárom azt akihez nem fűz vonzalom. Sajnos ő is ebbe esik bele.
A "járékot" viszont nem tudom kihagyni, munkahelyi időtöltés számomra
Ti álszentek 😂😂
Nagy formák vagytok.
"de nem érzitek a kémiát, a másik viszont vonzódik hozzátok"
Honnan tudjuk hogy a csaj vonzódik hozzánk? Főleg ha a kémiát sem érezzük, akkor a csaj érzéseit hogy éreznénk?
A legritkább helyzet az hogy ezt bevallja egy nő, úgy hogy a férfi tartózkodik
Amúgy ha nem érzünk (férfiak) kémiát, az azt jelenti hogy nincs szexuális vonzalom sem, azaz semmit nem akarunk. A kémia alatt - ha nem egyből a szerelemre gondolunk - akkor csakis szexuális (tartalmú) vonzalmat értünk, és azzal függ össze. A szerelem érzése más kategória.
Szóval mit kell érezzünk, és mit kell akarjunk?
Az elsőnek megmondanám,hogy bocsanat.nagyon jól nez ki,de nem passzolunk, lépjen ő is tovább.
A másodikat választanám aki inkább átlagos vagy alatti külsejü,de belül minden passzol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!