Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bárkinek lehet nője én ezt latom,akkor kik ezek a gyékás incelek?trollok vagy fogyatékkal élő diliházból írkáló 2022 ben is dvd ket gyüjtő gyogyszereken èlő roncsok?
Ha valaki olyan csúnya, hoyg tényleg nincs az az ember, aki vonzónak találná, az nyílván nem az ő hibája, de az ellenkező nemet se kéne hibáztatni azért, mert nem vonzódik hozzá. Elbánt velük a természet, ez ennyi. Majd kövi életükben több szerencséjük lesz.
Viszont az incelek többsége azért annyira nem menthetetlen. Sokuk túlsúlyos, igénytelen, alkesz. Ezeken azért tudnának változtatni, csak nem akarnak. Gyűlölni a nőket könnyebb, meg irigykedni a sportos, igényes férfiakra.
"Ha valaki nem bírja a visszautasítást, akkor akkor hívjon randira valakit, amikor már biztos a kölcsönös szimpátiában."
Már értem, szóval az rmpátia és megértés totális hiánya.
Attól hogy neked napi szinten akad valaki akivel kölcsönös a szimpátia, még másoknak van ilyen évente egyszer, ott is kapcsolatban él a másik.
Csak segítek hogy fel tudd fogni a dolgokat, hamár a saját életed képtelen vagy túllátni
"Én azt látom, hogy bárkinek lehetett nője 10 éve"
En 11 eve nyeltem be a blackpill-t....
37F incel
"Minden korosztályt,minden féle kinézetű férfit latok nővel"
És nem gondolod, hogy kicsit felszínesen szemléled a világot?
Bár kétségkívül boldogabbak, akik nem mennek bele mélyebben, csak úgy vannak vele, hogy megy egymás mellett egy férfi és egy nő és akkor azok már párok.
Vagy tényleg párok és akkor azok már nyilván boldogok is. Meg évek óta együtt vannak vagy évek múlva is együtt lesznek.
Meg nyilván parafenomén is vagy, belelátsz a gondolataikba, látod a két ember nettó vagyonát ránézésre (hú a NAV mit nem adna ilyen képességért), hiszen ruházatból lejön Sherlock...
Annyira irigylem az ilyen hozzád hasonlóan egyszerű embereket, akik így ránézésre ennyi mindent megállapítanak az EGYÉNEK belső világáról.
Ugyanakkor őszinte félelemmel tölt el, hogy én is vajon hány alkalommal hány embernek lehettem statisztika a szemében, amikor épp a kolléganőmmel jártunk ugyanabba a villamosmegállóba és ilyen "touchy feely" csaj volt és simán a végén már nekem volt kínos, hogy nincs közünk egymáshoz és ki is jelentette többször, hogy nem akar tőlem semmit, de simán megdörgölte a hajamat meg csikizett meg csinált ilyen baromságokat, tisztára össze lehetett volna vágni cute couple videónak, éppen csak szájrapusziig nem mentünk.
Vagy mikor a randijaimon megengedte kínosan a csaj, hogy megfogjam a kezét és aki nem követett minket sokszázméteren keresztül az gondolhatta, hogy egy nő és egy férfi kézenfogva és az volt az első és utolsó találkozásunk.
Esetleg mikor a húgommal mentem valamerre. Vagy az unokanővéremmel.
Ilyenkor valami olyan érzés van bennem, mint ahogy egy tolószékes érezhet, amikor egy ágyban fekvő fotó van róla és azt hiszik, hogy semmi baja. Egyfelől örül, hogy egészségesnek nézik, másfelől viszont belül fáj neki, hogy ennyire felszínesek az emberek, hogy ennyi alapján ítélkeznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!