Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bárkinek lehet nője én ezt latom,akkor kik ezek a gyékás incelek?trollok vagy fogyatékkal élő diliházból írkáló 2022 ben is dvd ket gyüjtő gyogyszereken èlő roncsok?
Egyik sem. Szimplán az átlagnál 1el vagy 2vel rondább emberek, akiknek azt a kevés önbizalmát is lerombolta az a pár visszautasítás, amikor sikerült összeszednie a bátorságát és odamennie egy csajhoz.
Vagy van, aki még csak rosszul sem nézne ki, csak szociális fóbiája van, vagy depressziós, vagy más mentál higéniás gondja van, amin amúgy lehetne segíteni csak kilátástalannak érzi a helyzetét.
És egyébként, azok akik itt a földön fekvőt rugdossák azok sem keltik egy erős ember benyomását, hiszen azzal akarják igazolni a saját szánalmas életük sikerességét, hogy demonstrálják a felsőbbrendűségüket a náluk is szerencsétlenebbeken.
Egy valóban erős ember nem rugdossa a földön fekvőt, hanem lehajol és felsegíti.
"akiknek azt a kevés önbizalmát is lerombolta az a pár visszautasítás, amikor sikerült összeszednie a bátorságát és odamennie egy csajhoz."
Én ezt képtelen vagyok megérteni, hogy miért. Talán ha valakihez odamennek, akkor igent kell mondania? Vagy mi? Ha valaki nem bírja a visszautasítást, akkor akkor hívjon randira valakit, amikor már biztos a kölcsönös szimpátiában. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!