Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszóljak vagy ne?
A Bátyám 2 éve szakított a feleségével, el is váltak, jelenleg a gyermekelhelyezési perük zajlik.
A körülményeket most nem részletezem, a lényeg, hogy a Bátyám összeroppant, amiért a volt a felesége fogta és kb elrabolta a gyerekét.
Ügyvédeknek, gyermekvédelemnek és a gyámügynek köszönhetően a dolognak ez a része úgy ahogy rendeződött, de bátyám a teljes felügyeletért harcol, ami érthető, mert én is láttam, hogy csak ő gondoskodott a gyerekükről.
Az egy dolog, hogy a 2 év alatt már olyan szinten van ellene nevelve a kislány, hogy alig akar beszélni vele, ő azt mondta, hogy erről nem ő tehet, nem lehet őt hibáztatni ezért.
Am valahol akár egy külön kérdést is megérdemelne, mivel a kislány a messengerhez volt szokva, így telefonon kb nem hajlandó beszélni, anyuka meg letiltotta a messengert pont ezért.
De amikor meg Bátyámnál van a kislány, egy nap az ellennevelésnek köszönhető dulifuli után meg könyörög, hogy ne vigye vissza az anyjához...Borzalmas szitu ez a gyerekelhelyezés, senkinek sem kívánom.
A kérdésem.
Nőként én látom és régen is láttam, hogy a Bátyám egy jó pali, egy szép és sikeres ember.
Az első évben sokkos volt a történtek miatt és senkivel sem ismerkedett.
De utána mikor az ismeretségi körben is híre ment, hogy facér, kb egymás után vitte ágyba a jelentkező nőket.
És most 2 hónapja együtt van egy lánnyal/nővel, akiről azt mondta nekem, hogy életében rajta kívül csak egyszer találkozott "igazival" a rengeteg közül, azt elveszítette, de a mostanit nem fogja.
Én meg találkoztam a csajjal.. cuki meg minden, de engem nem ver át azzal, hogy rámosolyog mindenkire a szép arcával és így kilóra megvesz és elér mindent.
Látom a csajon, hogy neki a bátyám csak egy érdekes kaland, hogy együtt van ideig óráig egy magas izmos jómódú palival, aki még rendesen meg is rakja.
De a csajszi nem egy anya típus, szerintem esze ágában sincsen megállapodni és családot alapítani, amit a Bátyám nem erőltet, de mivel ismerem őt tudom, hogy neki az az alap állapota, a család.
Szerintem diszkrét, csalàdi beszélgetések közben beszélgethettek róla.
Fontos a kommunikàciód mikéntje...egy kis asszertivitàs hasznàlhat.
2.
Eszem ágában sincsen beleugatni, pont ezért kérdezem.
És tudom, hogy a bátyám régen nagyon képben volt csajozásban...de eltelt 15 év neki kapcsolatban.
Nem az már aki régen volt, hiába hiszi azt, hogy ott folytatja hol abbahagyta.
Ő egy lehiggadt apu már, hiába van kigyúrva meg minden.
Plusz látom, hogy odavan ezért a csajért, a csaj meg lesi a gondolatait, teper neki.
Neki a kislánya a mindene.
Gyakorlatilag egy más ember lett mióta apa lett.
Azóta elég gyakran felhozza ahhoz, hogy levegyem, ő akar még minimum 3at.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!