Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleszóljak vagy ne?

Figyelt kérdés

A Bátyám 2 éve szakított a feleségével, el is váltak, jelenleg a gyermekelhelyezési perük zajlik.

A körülményeket most nem részletezem, a lényeg, hogy a Bátyám összeroppant, amiért a volt a felesége fogta és kb elrabolta a gyerekét.

Ügyvédeknek, gyermekvédelemnek és a gyámügynek köszönhetően a dolognak ez a része úgy ahogy rendeződött, de bátyám a teljes felügyeletért harcol, ami érthető, mert én is láttam, hogy csak ő gondoskodott a gyerekükről.

Az egy dolog, hogy a 2 év alatt már olyan szinten van ellene nevelve a kislány, hogy alig akar beszélni vele, ő azt mondta, hogy erről nem ő tehet, nem lehet őt hibáztatni ezért.

Am valahol akár egy külön kérdést is megérdemelne, mivel a kislány a messengerhez volt szokva, így telefonon kb nem hajlandó beszélni, anyuka meg letiltotta a messengert pont ezért.

De amikor meg Bátyámnál van a kislány, egy nap az ellennevelésnek köszönhető dulifuli után meg könyörög, hogy ne vigye vissza az anyjához...Borzalmas szitu ez a gyerekelhelyezés, senkinek sem kívánom.

A kérdésem.

Nőként én látom és régen is láttam, hogy a Bátyám egy jó pali, egy szép és sikeres ember.

Az első évben sokkos volt a történtek miatt és senkivel sem ismerkedett.

De utána mikor az ismeretségi körben is híre ment, hogy facér, kb egymás után vitte ágyba a jelentkező nőket.

És most 2 hónapja együtt van egy lánnyal/nővel, akiről azt mondta nekem, hogy életében rajta kívül csak egyszer találkozott "igazival" a rengeteg közül, azt elveszítette, de a mostanit nem fogja.

Én meg találkoztam a csajjal.. cuki meg minden, de engem nem ver át azzal, hogy rámosolyog mindenkire a szép arcával és így kilóra megvesz és elér mindent.

Látom a csajon, hogy neki a bátyám csak egy érdekes kaland, hogy együtt van ideig óráig egy magas izmos jómódú palival, aki még rendesen meg is rakja.

De a csajszi nem egy anya típus, szerintem esze ágában sincsen megállapodni és családot alapítani, amit a Bátyám nem erőltet, de mivel ismerem őt tudom, hogy neki az az alap állapota, a család.

2022. jan. 29. 20:25
 1/9 Noren1989 ***** válasza:
49%

Szerintem diszkrét, csalàdi beszélgetések közben beszélgethettek róla.

Fontos a kommunikàciód mikéntje...egy kis asszertivitàs hasznàlhat.

2022. jan. 29. 20:39
 2/9 anonim ***** válasza:
81%
A bátyád felnőtt ember. Ha tanácsot kér, adj neki. Egyébként megoldja.
2022. jan. 29. 20:41
 3/9 anonim ***** válasza:
81%
Ne szólj bele.
2022. jan. 29. 20:44
 4/9 A kérdező kommentje:

2.

Eszem ágában sincsen beleugatni, pont ezért kérdezem.

És tudom, hogy a bátyám régen nagyon képben volt csajozásban...de eltelt 15 év neki kapcsolatban.

Nem az már aki régen volt, hiába hiszi azt, hogy ott folytatja hol abbahagyta.

Ő egy lehiggadt apu már, hiába van kigyúrva meg minden.

Plusz látom, hogy odavan ezért a csajért, a csaj meg lesi a gondolatait, teper neki.

2022. jan. 29. 20:49
 5/9 anonim ***** válasza:
76%
Ne szólj bele. Semmi közöd hozzá
2022. jan. 29. 20:56
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Honnan tudod, hogy neki pont családalapítási szándékai vannak? Pont ezzel a nővel? Mindenki változik. Azért egy gyermekelhelyezési per a legtöbbeket kiábrándítja ebből…
2022. jan. 29. 21:14
 7/9 anonim ***** válasza:
Beleszólni nem kell, de pár kérdést szerintem feltehetsz. Nem kell letámadni, de a jövőbeni terveiről szerintem nyugodtan kérdezhetsz, elvégre mmégiscsak a bátyádról van szó. Csak a lényeg, hogy ne nyomulj nagyon.
2022. jan. 29. 21:20
 8/9 A kérdező kommentje:

Neki a kislánya a mindene.

Gyakorlatilag egy más ember lett mióta apa lett.

Azóta elég gyakran felhozza ahhoz, hogy levegyem, ő akar még minimum 3at.

2022. jan. 29. 21:23
 9/9 anonim ***** válasza:
Felnőtt ember, hadd alakítsa saját maga az életét. Az, hogy te úgy gondolod, hogy tudsz/gondolsz/látsz... valamit akár arról, mi a jó a bátyádnak, akár a lányról, az még nem biztos, hogy úgy van. Ne szólj bele.
2022. jan. 29. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!