Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokan választanak végül inkább férfi társat maguknak akik nem tudnak megfelelni a nők valóságtól elrugaszkodott elvárásainak?
20
Akarod mondani nem irreális elvárás, hogy legyen jó sok hiteled, amiből házat, autót vettél, de ugyebár az még a banké, nem a tiéd. Így értetted, ugye?
Igazad van! Sokkal jobb egy idegen zsebét tömni a lakhatásért, egy olyan ingatlanban, ami soha nem lesz a tiéd, mint hitelt felvenni, törleszteni, és ugyanannyit fizetni, mintha albérletben élnél, annyi különbséggel, hogy így előbb-utóbb a tiéd lesz a lakás, amiben laksz! Igazad van, az első sokkal jobb! Taps! 👏👏👏
(Már értem, miért csak 200e HUF körül keresel!)
22
Kezdjük azzal, hogy ki mondta, hogy én mennyit keresek? IQ-ban már nem leszel partner, azt rögtön kiderítettük - nem én írtam azt a kommentet.
Kezdjük akkor itt is el, mi van akkor, ha valaki inkább bérel egy szobát ahelyett, hogy brutális törlesztőt fizetne, és befektet? Vagy egyenesen mama hotelben ül, és közben megalapozza azt, hogy 40évesen megveheti KP-ra azt a házat, amiről te álmodsz, és aminek a felét fizeted 20éven keresztül?
"(Kivéve, ha tanárvagy valami hasonlo az illető)"
Elég sok diplomás szakma keres annyit, egyeseknek itt sikerült is gyorsan lefikáznia pl. szociális munkásokat, mentál higiénikusokat, és sorolhatnánk. Bravo, ez egyébként egy rettentően érett személyiségre vall, hála a jó istennek messzire eltudom ezeket kerülni.
#25 Ne viccelj már, rengeteg diplomás szakma nem fizet jól. Kb minden ami "humán" meg olyan, amikben a nők dolgoznak többségében. És nem lehet mindenki mérnök vagy orvos.
Kérdező, láttál te már melegeket? Válogatósabbak sokszor, mint a hetero nők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!