Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Sokan választanak végül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sokan választanak végül inkább férfi társat maguknak akik nem tudnak megfelelni a nők valóságtól elrugaszkodott elvárásainak?

Figyelt kérdés

2022. jan. 29. 18:54
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes és nehéz kérdés, ha jelen esetben a "társ" jelenthet egy megbízható fontos barátot is. Ha nem, ez esetben a válaszom: semmiféleképp sem. Tuti le leszek pontozva...

Tehát mielőtt belekezdenék: 100% hetero vagyok, nem vagyok sem homoszexuális, sem biszexuális. Viszont nekem tizenéve nincs párkapcsolatom és bizonyos okok miatt, amiken nem tudok változtatni, fel kell készülnöm rá, hogy a jövőben sem fog ez változni és egyedül fogok maradni. Jelen esetben ha adott egy nagyobb lakás; én 40 évesen magányosan; és egy régi barát, aki szintén egyedül él, de ismerem őt, megbízható és fizetné a rezsi felét, cserébe a lakását kiadhatja albérletbe és jó helyen lenne mégsem egyedül, én lehet benne lennék abba, hogy nálam lakjon. Együtt söröznénk, pókereznénk és lenne kivel megbeszélni egymás ügyes-bajos dolgait, örömeit-bánatait...

Habár kifejezetten szeretem az egyedüllétet, nekem az egyik legnagyobb félelmem mégis pont az, hogy a nagy magányomban egyszer lebetegszek, vagy közbejön valamiféle probléma és senki nem lesz akkor mellettem, hogy támogasson, így mégis - bármilyen furcsának tűnne külső szemmel - lehet, inkább összefognék valakivel és én is, mint egy barát, mellette lennék a nehéz időkben, hogy ne egyedül vészelje túl őket.

Viszont a kérdésedre válaszolva minden bizonnyal nem sokan.

2022. jan. 29. 21:27
 12/28 anonim ***** válasza:
50%
mi van?
2022. jan. 29. 21:54
 13/28 anonim ***** válasza:
50%

Mik azok a nagy elvárások? Gogy nornális, megbizható, csaladcentrikus legyen? Hogy ne legyen gyereke?

Hogy legyen lakása? Legyen autója? Meg egy tisztesseges fizetese?

2022. jan. 29. 21:56
 14/28 A kérdező kommentje:

Igen a saját lakás és autó az 2022-ben teljesen irreális elvárás.

Egy átlagos fizetés az alulról súrolja a nettó 200-at és egy kis lakás is 40 millió.

2022. jan. 29. 21:59
 15/28 anonim ***** válasza:
100%

13

A nőknek is lesz lakása, meg autója? Tisztességes fizetése? Csak kérdem amúgy, nekem van mind a három, nő is. De azért kiváncsi volnék

2022. jan. 29. 22:01
 16/28 anonim ***** válasza:
50%

15

Igen van!

14

Ha nekem nőkét sikerül ketszer ennyit keresnem, nehogymar egy pasinak ne menjen!

2022. jan. 29. 22:13
 17/28 anonim ***** válasza:
45%

Azért az átlag fizetés inkább netto 350-400 körül mozog! A tiéd inkabb átlag alatti!

🤷‍♀️

2022. jan. 29. 22:15
 18/28 anonim ***** válasza:
82%
Akkor te 16-os keress magadnak olyan csávót, akinek annyi a fizetése. De azért azt tudjuk, hogy az átlagos fizetés nem 400nettó, igaz?
2022. jan. 29. 22:15
 19/28 anonim ***** válasza:
100%

17

Bruttó 400 körül van az átlag fizetés, ti már a Fidesznél is jobban tudjátok a statisztikát elhazudni ? :D

2022. jan. 29. 22:16
 20/28 anonim ***** válasza:
50%
Azért az szerintem nem irreális elvárás egy nő részéről, hogy 30 felett legyen lakásod, autód, meg egy rendes fizetésed! Főleg, ha ugyanezt ő is tudja hozni
2022. jan. 29. 22:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!