Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lehetek az alkoholista apa...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetek az alkoholista apa miatt k*rva? Vagy rám találhat a szerelem?

Figyelt kérdés
18 évesen egy pasas egyéb hirdetésére vesztettem el, védekeztünk. Azóta is csak futó kapcsolataim voltak.

2022. jan. 28. 17:45
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
47%
Ez esetben 20 éves korodig van a kényszer.
2022. febr. 3. 09:39
 12/12 anonim ***** válasza:
Akkor 18 évesen egyszer hibáztál. Utána voltak futó kapcsolataid, ezeket nevezheted hibának vagy tapasztalatszerzésnek. Nézőpont kérdése. Most 25 vagy. Bármikor dönthetsz úgy, hogy ennél többet érdemelsz. De úgy is, hogy neked ez megfelel. Ráadásul a párkeresés pont egy örök lutri, az* aranykalitkába zárt királylány pont úgy ráfaraghat mint a sokat megélt csatakanca. Ha erre lenne biztos módszer, akkor kétféle ember lenne, a boldog házas meg a boldog szingli. De k*rva is, másfajta nő is csak akkor leszel, ha te úgy élsz, nem az apád, nem a szomszéd, nem bárki más "miatt". Véletlenül én még legalábbis soha nem keveredtem bizonyos távolságnál közelebb senkihez. Ahogy írták előbbre, pszichológus segíthet ha magad nem tudsz eligazodni, de ő sem abban fog megerősíteni, hogy igen, ez az egy utad van mert az apád alkoholista.
2022. febr. 3. 14:19
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!