Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy incel jótékonykodik,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy incel jótékonykodik, az egy lépés a helyes irányba, a megjavulása felé?

Figyelt kérdés
Pl. vért ad, vagy az onlyfansre szánt havi pénzt inkább átutalja egy alapítványnak. Ha megtapasztalja a jótékonykodás örömét, jobb, empatikusabb férfi válhat belőle?
dec. 21. 20:06
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem aki így hívja magát, annak komolyabb mentális problémái vannak. Mindenképpen jó lenne egy szakemberre is költenie.
dec. 21. 20:09
 2/20 anonim ***** válasza:
23%
Az onlyfans utalás is lehet jótékonykodás, ha egy rászoruló lánynak küldi a lóvét...
dec. 21. 20:45
 3/20 anonim ***** válasza:
50%
nem lesz jobb
dec. 21. 21:11
 4/20 anonim ***** válasza:
24%
Azt amiért incel (rossz küldi, diploma hiánya vagy rossz pl dagadt külső) nem oldja meg a jótékonykodás. Így változásra sem számíthat.
dec. 21. 21:12
 5/20 anonim ***** válasza:
28%

Diploma hiánya xd

Azt hiszed ez számít?

Retardált.

dec. 21. 21:51
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem jó irány, ha végre magukon kívül másal is elkezdenek foglalkozni.
dec. 22. 00:33
 7/20 anonim ***** válasza:

Nem éppen negatív dolog, ha a szexhiány miatti p!csogáson kívül képes is valamire.

Hogy empatikus lesz-e? Szerintem nem, bár nem tudhatom pontosan. Szerintem egy ember vagy empatikus, vagy nem, nem tanulható dolog. Persze, meg lehet tanulni, hogy adott helyzetben mit hogyan, de attól még nem fogja átérezni tényleg.

dec. 22. 12:03
 8/20 anonim ***** válasza:
76%
8 egy incel saját magát teszi nevetségessé. Tesz azért, hogy kiközösítsék. Nehogy már én leszek a xar alak, mert nem vagyok hajlandó még csak haverkodni sem egy nőgyűlölő, külső és belső értékektől egyaránt mentes hapsival.
dec. 23. 09:16
 9/20 anonim ***** válasza:
16%

11

Milyen külső értékekre gondolsz? Tehát amikor valakit megítélsz emberileg akkor a külső is szempont?

dec. 23. 10:15
 10/20 anonim ***** válasza:

12 természetesen valamilyen szinten fontos a külső. Mi nők nem azt várjuk el, hogy úgy nézzétek ki, mint egy görög isten. De az a minimum, hogy minden nap fürdesz, ha izzadós vagy, 2x is. Borotválkozol, vagy ha azt nem akarsz, ápolod a szakálladat, bajuszodat. Lehyen tiszta kezed, amik nincs 2 méteres karom.

Az is fontos, hogy a testsúylodnak ne minimum fele legyen zsír.

SZERINTEM ilyen alap dolgokat minden pasinak meg kéne tudnia csinálni. Ha ezekre sem vagytok képesek, akkor inkább ne akarjatok ismerkedni, főleg nem toppmodell csajokkal, akik 1-1 testrészük rendbentartására több időt fordítanak egy nap alatt, mint ti egy hét alatt az egész testetekre.

dec. 23. 13:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!