Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak a prostituáltak maradnak számomra a jövőben?
Nőként nem tudok jó tanáccsal szolgálni, de elmesélnék valamit, hátha segít egy kicsit más szögből látni a dolgokat.
Volt egy kollégám, aki próbálkozott ugyan a csajoknál rendszeresen, de sosem volt sikere. Ennek több oka volt, szegény külsőleg sem volt egy matyóhímzés, de a személyisége is inkább volt szerencsétlennek mondható, mint csajozósnak. Ebből kifolyólag 26 évesen is csak próbálkozott. Sokat beszélgettem vele, szegényke nagyon fárasztó tudott lenni, de sajnáltam, hogy se barátnője, se barátai nincsenek. Egyszer elmesélte, hogy a nőknél átélt sikertelensége miatt kurvázik. Megmutatta az oldalt, ahol nőket szed fel, volt rendszeres vendége is. Teltek-múltak az évek és eljutott oda, hogy már egyáltalán nem akar kapcsolatot, megelégszik a heti 1-2 alkalommal, amikor felmegy hozzá egy nő kielégíteni a vágyait. Inkább fizet, de azt kapja, amire vágyik. Mára már eljutott oda, hogy ennyi az igénye, kielégítik és mennek a következő kuncsafthoz. Kérdeztem, téged nem zavar, hogy farokról farokra járnak ezek a nők? Állítása szerint nem, de én úgy gondolom, hogy inkább beletörődött ebbe az életbe. De boldognak semmiképpen nem látom.
Ezt csak azért írtam le, mert szerintem a prostituált-dolog hosszútávon semmiképpen nem megoldás. Egyszer-egyszer lehet, hogy jó, de rajta is csak azt látom, rendszer lett belőle, menetrend-szerűen prostizik, de kiégett a hozzá járó prostikkal együtt.
#39 Csak ket kerdesem lenne:
1.) Es szted kapcsolatban, plane csaladban nem egnek ki emberek?
2.) Parkapcsolat, plane csaladdal szted ingyen van?
Raadasul parkapcsolatban a szex idovel egyre dragabb es rosszabb minosegu lesz. No way.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!