Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csak a prostituáltak maradnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak a prostituáltak maradnak számomra a jövőben?

Figyelt kérdés
Sajnos be kell látnom és bele kell törődnöm abba, hogy a lányokat egyáltalán nem érdeklem. Évek óta több gátlással kell élnem nap mint nap és mára már hatással vannak a mindennapjaimra. Ennek köszönhetően sem ismerkedni, sem pedig barátkozni nem szoktam a lányokkal (beszélgetni sem tudok velük). Senkin sem látom a kölcsönös szimpátiát és bevallom őszintén pofára esni pedig nem akarok. Mindig az van a fejemben amikor meglátok egy lányt, hogy egy "magamfajta" mit is akarhat egy gyönyörű lánytól, kevés lennék én hozzá mind érzelmileg mind pedig a férfiasságom terén. Ezért gondoltam arra, hogy prostihoz mennék és hátha le tudnám győzni 1-2 gátlásomat. Persze ennek olyan következményei lennének, hogy a jövőben a normálisabb lányok emiatt nem foglalkoznának velem. Tudom, hogy nagyon fiatal vagyok de kezdek beletörődni, hogy sohasem lesz párkapcsolatom.

2022. jan. 27. 22:38
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/151 anonim ***** válasza:
71%
Ha te így gondolod, akkor másoktól se várj többet. Azt kapod, amit adsz.
2022. jan. 28. 09:32
 32/151 A kérdező kommentje:
Sohasem voltam kibékülve magammal. Azt mondták nekem,hogy ha magammal sem tudok kibékülni akkor a külvilággal sem fogok tudni.
2022. jan. 28. 09:33
 33/151 anonim ***** válasza:
71%
Ez így van
2022. jan. 28. 09:35
 34/151 anonim ***** válasza:
100%
Én az elmúlt 30 évemben kifejezetten gyűlölöm magam. Kifelé megjátszom hogy minden oké, de legszívesebben elköltöznék egy lakatlan szigetre, annyira nem tudom elviselni az embereket.
2022. jan. 28. 09:39
 35/151 A kérdező kommentje:
Rajtam lehet,hogy nem látják annyira az emberek. A külvilág felé semmit sem mutatok meg magamból. Ha rám néznek maximum a kifejezéstelen tekintetemet látják. Nem szoktam mosolyogni és nevetni sem.
2022. jan. 28. 09:49
 36/151 anonim ***** válasza:
71%
#35 Hallotad már azt a kifejezést, hogy: "A szem, a lélek tükre."?
2022. jan. 28. 09:51
 37/151 anonim ***** válasza:
100%
36. Teljesen mindegy, a lényegen nem változtat. Én 1 percig sem éltem sosem a saját életemet, egy óriási nagy színés és manipulátor vagyok. Én nekem ez volt a túlélési stratégiám. Bele nézhetsz a szemembe, onnan te ki nem olvasol semmit, max csak azt amit láttatni akarok veled.
2022. jan. 28. 09:53
 38/151 A kérdező kommentje:
A szememből mégis mit állapítanának meg az emberek?
2022. jan. 28. 09:56
 39/151 anonim ***** válasza:
100%

Nőként nem tudok jó tanáccsal szolgálni, de elmesélnék valamit, hátha segít egy kicsit más szögből látni a dolgokat.

Volt egy kollégám, aki próbálkozott ugyan a csajoknál rendszeresen, de sosem volt sikere. Ennek több oka volt, szegény külsőleg sem volt egy matyóhímzés, de a személyisége is inkább volt szerencsétlennek mondható, mint csajozósnak. Ebből kifolyólag 26 évesen is csak próbálkozott. Sokat beszélgettem vele, szegényke nagyon fárasztó tudott lenni, de sajnáltam, hogy se barátnője, se barátai nincsenek. Egyszer elmesélte, hogy a nőknél átélt sikertelensége miatt kurvázik. Megmutatta az oldalt, ahol nőket szed fel, volt rendszeres vendége is. Teltek-múltak az évek és eljutott oda, hogy már egyáltalán nem akar kapcsolatot, megelégszik a heti 1-2 alkalommal, amikor felmegy hozzá egy nő kielégíteni a vágyait. Inkább fizet, de azt kapja, amire vágyik. Mára már eljutott oda, hogy ennyi az igénye, kielégítik és mennek a következő kuncsafthoz. Kérdeztem, téged nem zavar, hogy farokról farokra járnak ezek a nők? Állítása szerint nem, de én úgy gondolom, hogy inkább beletörődött ebbe az életbe. De boldognak semmiképpen nem látom.

Ezt csak azért írtam le, mert szerintem a prostituált-dolog hosszútávon semmiképpen nem megoldás. Egyszer-egyszer lehet, hogy jó, de rajta is csak azt látom, rendszer lett belőle, menetrend-szerűen prostizik, de kiégett a hozzá járó prostikkal együtt.

2022. jan. 28. 10:52
 40/151 anonim ***** válasza:
30%

#39 Csak ket kerdesem lenne:

1.) Es szted kapcsolatban, plane csaladban nem egnek ki emberek?

2.) Parkapcsolat, plane csaladdal szted ingyen van?

Raadasul parkapcsolatban a szex idovel egyre dragabb es rosszabb minosegu lesz. No way.

2022. jan. 28. 11:45
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!