Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak a prostituáltak maradnak számomra a jövőben?
Figyelt kérdés
Sajnos be kell látnom és bele kell törődnöm abba, hogy a lányokat egyáltalán nem érdeklem. Évek óta több gátlással kell élnem nap mint nap és mára már hatással vannak a mindennapjaimra. Ennek köszönhetően sem ismerkedni, sem pedig barátkozni nem szoktam a lányokkal (beszélgetni sem tudok velük). Senkin sem látom a kölcsönös szimpátiát és bevallom őszintén pofára esni pedig nem akarok. Mindig az van a fejemben amikor meglátok egy lányt, hogy egy "magamfajta" mit is akarhat egy gyönyörű lánytól, kevés lennék én hozzá mind érzelmileg mind pedig a férfiasságom terén. Ezért gondoltam arra, hogy prostihoz mennék és hátha le tudnám győzni 1-2 gátlásomat. Persze ennek olyan következményei lennének, hogy a jövőben a normálisabb lányok emiatt nem foglalkoznának velem. Tudom, hogy nagyon fiatal vagyok de kezdek beletörődni, hogy sohasem lesz párkapcsolatom.2022. jan. 27. 22:38
11/151 anonim válasza:
#9 A pszichomokusok meg a prostiknal is jobban lehuznak. Mellesleg az ertelmesebb prostikkal lehet lelkizni is. En amugy akkor mar inkabb a masszazsoslanyokat ajanlom, ott tobb az ertelmes. A dugastol amugyis elfaradok...
12/151 anonim válasza:
A prostik 90%-a buta cigó, nem hiszem hogy ők feldobnának. A pszichológusok meg lehúznak, én jártam hozzájuk. Semmi egyebet nem csinálnak, csak beszéltetnek, ráadásul a kérdéseik is elég általánosak. 8000Ft/alkalom. Elég ha idejössz, kiöntöd a lelked. ;)
13/151 anonim válasza:
amugy a pszichologia mint tudomany nem hulyeseg, szal konyveket olvasni erdemes. 1 ora arabol vehetsz 2 jo konyvet. meg persze le is torrentezheted...
14/151 anonim válasza:
Nem kell oláh prostikhoz menni, bár a jólányok televan prosztó, lepukkant, cigó lotyóval nagyot zuhant a színvonal.
Menj el egy luxus prostihoz inkább.
15/151 anonim válasza:
Igen, majd ők megoldják a lelki deficitjeidet.😅
16/151 anonim válasza:
Prostinál nem fogod a gátlásaidat levetkőzni, mert ismerkedni nem tanít meg, sőt azt szokod meg, hogy amit akarsz, megtesz neked... a random lány meg nem. Inkább terápia, pszichológus. Vagy ráveszed magadat legalább a barátkozós ismerkedésre.
17/151 anonim válasza:
Láthatóan a kudarctól való félelmeidet és gátlásaidat önmagad nem tudod legyőzni.
Segítséget kérsz pszichológustól, vagy ez marad, ami van.
Tiéd a döntés.
18/151 A kérdező kommentje:
Nincsenek nagy elvárásaim a külsővel szemben.
A mai napig nem tudtam levetkőzni azt,hogy ne arra gondolják,hogy biztosan undorodnak tőlem. Egyszerűen ha rájuk nézek csak arra tudok gondolni,hogy én bizony nagyon kevés vagyok a nőkhöz.
2022. jan. 28. 07:50
19/151 anonim válasza:
Ha nem nézel ki jól, akkor igen. Amúgy a prostik értelmesebbek, mint az átlagos nő, ráadásul kevesebbe is kerülnek.
20/151 A kérdező kommentje:
Szerintem nem nézek ki jól. Másoknak mi a véleménye rólam azt nem tudom.
2022. jan. 28. 08:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!