Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet nekem nincsc is társam?
Mindenki jön a nyálas sztorikkal, meg hogy hogy ismerték meg a feleségüket gyereküket. Olyan fluid, smooth sztorik ezek, hogy kb. tényleg némelyik mesébe illő. Ilyenkor irigykedek és elküldöm gondolatba őket a p-be.
Ez nem egészséges mentálisan, legalábbi is mentaálisan biz tos, hogy nem.
Lehet-hogy meg vagyok átkozva???? ez csak is ilyesmi lehet, Spoiritisztával Frabatóval probálkoztatok már?
Szerelmi kötés, áldás.
Ha iszol, tedd le inkàbb a gyk-t,kis időre.
Màj,cirózis,nullaiq
Nincs olyan, hogy társ. Aki első pillanatra szerelmes lesz, és megérzi, hogy a nagy ő-vel futott össze, az olyan emberbe botlott, aki hordozza a képességet arra, hogy reprodukálja az adott személy családi mintáit.
Tudatos párválasztásnál nagyon ritka az ilyen tündérmese.
"Spoiritisztával Frabatóval"
Szerintem egy "Imperio!" is tökéletesen megfelel, csak vigyázz, mert az főbenjáró átok és nagy-nagy büntit ad érte a Mágiaügyi Minisztérium.
Érthető ha rosszul esik!
De ne legyél féltékeny mások boldogságára!
Erősíts rá a társkeresésre!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!