Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lehet nekem nincsc is társam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet nekem nincsc is társam?

Figyelt kérdés

Mindenki jön a nyálas sztorikkal, meg hogy hogy ismerték meg a feleségüket gyereküket. Olyan fluid, smooth sztorik ezek, hogy kb. tényleg némelyik mesébe illő. Ilyenkor irigykedek és elküldöm gondolatba őket a p-be.

Ez nem egészséges mentálisan, legalábbi is mentaálisan biz tos, hogy nem.

Lehet-hogy meg vagyok átkozva???? ez csak is ilyesmi lehet, Spoiritisztával Frabatóval probálkoztatok már?

Szerelmi kötés, áldás.

2022. jan. 27. 17:18
 1/4 Noren1989 ***** válasza:
100%

Ha iszol, tedd le inkàbb a gyk-t,kis időre.

Màj,cirózis,nullaiq

2022. jan. 27. 17:28
 2/4 anonim ***** válasza:
42%

Nincs olyan, hogy társ. Aki első pillanatra szerelmes lesz, és megérzi, hogy a nagy ő-vel futott össze, az olyan emberbe botlott, aki hordozza a képességet arra, hogy reprodukálja az adott személy családi mintáit.

Tudatos párválasztásnál nagyon ritka az ilyen tündérmese.

2022. jan. 27. 17:37
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

"Spoiritisztával Frabatóval"

Szerintem egy "Imperio!" is tökéletesen megfelel, csak vigyázz, mert az főbenjáró átok és nagy-nagy büntit ad érte a Mágiaügyi Minisztérium.

2022. jan. 27. 17:39
 4/4 anonim ***** válasza:
83%

Érthető ha rosszul esik!

De ne legyél féltékeny mások boldogságára!

Erősíts rá a társkeresésre!

2022. jan. 27. 17:47

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!