Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha most találkozok egy panelben élő lánnyal, nem fog
neki rosszul esni ha helly hansen kabátban megyek a
randira?
Figyelt kérdés
Mi budán élünk, szüleimnek köszönhetően elég jól.Anyum még rám is szólt, hogy egyszerűen öltözzek fel, mert kőbányai a lány akivel talizok, ráadásul panelben is élnek.
Ez a legegyszerűbb kabátom.Ugye semmi rosszat nem fog gondolni ha meglátja rajta, meg nem lesznek ilyen gondolatai hogy biztos előakarom adni milyen jól élünk?
Vagy fussak be randi előtt egy kínaiba és vegyek valami kínai pufidzsekit pár ezer ft-ért?
Én egész életemben Budán éltem, de fogalmam sincsen az említett márkáról, így az értékéről sem, és valószínű a kis barátnőjelöltnek sem.
2022. jan. 27. 16:10
12/29 anonim válasza:
🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦
Anyukádnak is érdekes tanácsa van, de hogy te nem tudod mit vegyel fel randira. A poen az lesz hogy te mész lezseren o meg elegansan. Mert azert a szegenyebb retegnek is van minimum egy ket unnepi ruhaja. Bar teli unnepi ruha nem biztos de akkor is lehet elegansabban menni ha valaki szegeny.
2022. jan. 27. 16:26
13/29 anonim válasza:
Menj ugy hogy megtiszteld a masikat.
2022. jan. 27. 16:27
14/29 anonim válasza:
Ha budai ficsur vagy, inkabb ne randizz kobanyai proli lannyal, mert ki fogja asni az aranyat, es meg igaza is lesz
2022. jan. 27. 16:30
15/29 anonim válasza:
mi az a hely hansen? valami speckós kabátmárka?
szerintem várj még a csajozással, amíg felnősz
2022. jan. 27. 16:31
16/29 anonim válasza:
Az fog neki rosszul esni, ha rájön, hogy egy ilyen baromra pazarolta az idejét.
2022. jan. 27. 17:10
17/29 anonim válasza:
A kőbányai leányzó vaszínűleg nem is ismeri ezt a márkát, vagy ha igen, sem feltétlen veszi észre a márkajelzést a kabáton. Amúgy meg ha értelmes, nem fog rád kiakadni azért, mert nem kínai piacos meg H&M-es ruhában jársz, ha telik jobbra. Max. az ilyen 72-es betűméretes logós dizájner cuccokat érdemes kerülni, annak lehet dicsekvésszaga.
2022. jan. 27. 17:16
18/29 anonim válasza:
Nem is ismerem ezt a márkát, úgyhogy fogalmam sem lenne róla a randin, hogy hány ftos kabátban vagy.
2022. jan. 27. 17:23
19/29 anonim válasza:
Én ismerem a hely hanson markat nem gazdag reteg vagyok de oszinten nem a ruha teszi az embert hanem a szemelyisege a viselkedese es stb. Ha valaki hely hansenbe jonne fel sem tunne nem azt nezem milyen marka a dzsekije maximum ha jo a szabasa megdicserem.
2022. jan. 27. 17:27
20/29 anonim válasza:
Én panelban lakom, és szintén hally hansent hordok, meg Fjalravent, meg North Face cuccokat...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!