Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy nő az ismerősöm aki tetszik nekem,viszont van párja és nem tudom hogy merjek-e vele találkozót megbeszélni?
azert van bor a pofadon, hogy kepes lennel rahajtani egy foglalt nore, csak mert neked epp megtetszett. valoszinu amugy, h neki egyaltalan nem jossz be.
de probalkozz csak be nyugodtan, remeljuk, a pasija letepi majd a golyoidat.
Miért ne lehetne???
Attól még h valakinek van párja, lehet még több.
Vagy neked csak egy hobbid van, csak egy barátod van, csak egy szülőd van, csak egy kaját eszel, stb??
Ennél ostobább ”párhuzamot” sem hallottam még…
Ne hasonlítgassuk már a hobbit meg a barátokat a párkapcsolathoz, ugyanis semmi köze nincs a kettőnek egymáshoz!🤦🏻♀️ Az ember alapvetően monogám, egy párkapcsolat pedig KÉT emberről szól, nem többről! A hobbiddal és a barátaiddal szerintem nem élsz együtt, nem feléjük tartozol hűséggel, nem hozzájuk bújsz este oda, nem velük életed a szexuális életed és még sorolhatnám. Legyünk már tekintettel arra, hogy valaki foglalt, ez a minimum!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!