Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan csábítsam el azt aki tetszik nekem?
Jelen pillanat most senki se tetszik nekem de gondoltam felteszem a kérdést, hátha jön egy bizonyos személy aki felkelti az érdeklődésemet. Pár jó tanács igazán jól jönne mert eddig a pasizás nem jött össze nekem (ettől függetlenül higgadt vagyok). A válaszokat előre is köszönöm. :)
20L
Miért buktad volna?
Nem állítottam, hogy csak a Victoria's secret modellek néznek ki jól. Lehet, te is szép vagy.
De igazából ez attól is függ, hogy milyen embert akarsz. Én azokhoz a lányokhoz vonzódom, akik a többséghez képest furcsák, szeretnek olvasni, fel akarják fedezi a világot. Ha egy nő azt mondja nekem, hogy szereti Ady verseit, már előnnyel indul. De ez én vagyok. Vannak olyan pasik, akiket egyáltalán nem érdekel, hogy jártas vagy-e az irodalomban.
Ez teljes mértékben attól függ, hogy milyen a fiú/férfi, akit el akarsz csábítani. Mi is sokfélék vagyunk, nincs egy általános recept.
A másik: olyan is van, hogy valakinek van egy ideálja, és te pont azzal fogod meg, hogy épp az ellenkezője vagy. Tehát nehéz ezt így előre megmondani.
Talán a legjobb tanács, ami adható, hogy ne játssz szerepet, hanem légy a természetes, valódi önmagad legjobb verziója. Biztos, hogy lesz férfi, akiben pont az mozdít meg valamit, amilyen te vagy.
Kedves kérdező, akkor azért tetted fel ide kérdést, mert nem számít a külső?
Vagy szerencsetlen vagy? Alig tudsz ismerkedni?
Köszönöm az eddigi válaszokat. :)
Ma 23:08 amiket te felsoroltál az mind igaz rám valamint Ady Endre a kedvenc költőm.
Ma 23:23 igazán hasznos tanácsot adtál. Egyébként semmi szín alatt nem kényszeríteném bele magam egyetlen egy szerepbe se senki kedvéért sem mert abba beleőrülnék.
Ma 23:37 szerencsétlennek mondanám magam illetve alig tudok ismerkedni, ha meg esélyem adódik rá, akkor irtó béna vagyok. 😅 Ami a külsőt illeti, nálam ugyanannyira számít mint a belső. :)
"szerencsétlennek mondanám magam illetve alig tudok ismerkedni, ha meg esélyem adódik rá, akkor irtó béna vagyok."
Úristen, pont ilyen nőről álmodtam mindig is, mi lenne ha húznád az agyam hónapokig, majd tali előtt lelépnél egy alkesz kis köcsöggel mert annnnnnyira izgi és nem is válaszolt az üzeneteidre és beleszerettél?
Csak egy frusztrált nyomorult, ez az oldal is egyre inkább tele az ilyen emberiség pöcegödrével...
Kérdező, amit tenned kell csupán az, hogy önmagadat adod. Mutasd ki az érdeklődésed, kérdezz sokat, ha beszélgettek, és ne egyszavas válaszokat adj, az már egy hatalmas tolóerő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!