Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Adtak már valaha esélyt a nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Adtak már valaha esélyt a nők egy egyszerű melósnak?

Figyelt kérdés

2022. jan. 26. 20:40
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
9%

úristen lányok, mekkora zsenik vagytok, el tudtok végezni egy osztást a füzetben XD

szóba se álljatok ilyen buta alakokkal

2022. jan. 26. 22:07
 22/35 anonim ***** válasza:
80%

Jaj, 21-es, tudod, hogy nem ez volt a probléma. :D

Hanem hogy a férfinek a többi mellett (amiket nem is tudott beazonosítani) az osztás okozott volna pont problémát. Mintha egy töri szakostól azt kérdeznéd, hogy “Jé, te tényleg a magyar történelemről tanulsz és nem az üzbégről?”

2022. jan. 26. 22:19
 23/35 anonim ***** válasza:
18%
fiatal egyetemista nőként lenne nem kedved anyagi támogatásért cserébe elhagyni az oldalt? XD
2022. jan. 26. 22:34
 24/35 anonim ***** válasza:
69%
Nem, megállok a saját lábamon is. Kösz, öreg. :D
2022. jan. 26. 22:41
 25/35 anonim ***** válasza:
0%
nem vagyok öreg, tesó
2022. jan. 26. 22:45
 26/35 anonim ***** válasza:
65%
:)
2022. jan. 26. 22:48
 27/35 anonim ***** válasza:
68%

14: "Nem akart fejlődni, tanulni, gyarapodni kulturálisan, vagy akárhogy, csak hazajönni munka után és otthon dögleni."

Én diplomás mérnökként is legtöbbször csak "dögleni" vágyom az iroda után. Olyan szinten rongyolja az agyam a munka, hogy van hogy szinte elalszom hazafelé menet. Nem vágyom még utána "kulturálisan gyarapodni" (bármit is jelentsen ez ebben a kontextusban)

2022. jan. 26. 22:53
 28/35 anonim ***** válasza:
14%

27# Mit-mit? (Csakhogy maradjak az ördög ügyvédje)

Netflixen követni a feminista/érzékeny/trendi kurzus legfrissebb alkotásait ;) és értelmiségi szalonokban pofázni róluk.

(B.ki, munka után mit lehet kultúrálódni, de komolyan?)

2022. jan. 26. 22:57
 29/35 anonim ***** válasza:
100%

Jaj, vicces ez a reakció. :D

Alapvetően arra gondoltam, amikor egy kapcsolatban hónapokig egy moziba nem lehet elmenni a másikkal, mert nem akar. (Itt pont olyan munkáról volt szó, ami több hónapig napi 2/3 órát jelent naponta és megy az üzlet.)

2022. jan. 26. 22:58
 30/35 anonim ***** válasza:
71%
29# Tudom, ezért írtam, hogy az ördög ügyvédjeként válaszolok 😜 Most mit csináljon az ember, amikor fél lábbal az értelmiségi, fél lábbal meg a munkásosztály sorait erősíti (gondolja ő), valójában a két réteg közt regnál. Nehéz sors ez :/
2022. jan. 26. 23:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!