Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Adtak már valaha esélyt a nők egy egyszerű melósnak?
Jól van, már leírtátok hogy szar döntés volt, értjük.
De az volt a baj vele hogy melós volt, hogy keverte a betont, vagy hogy lebarnult nyáron kint a tetőn, vagy esetleg valami más állt annak a hátterében, hogy így vélekedtek róla?
“De az volt a baj vele hogy melós volt, hogy keverte a betont, vagy hogy lebarnult nyáron kint a tetőn, vagy esetleg valami más állt annak a hátterében, hogy így vélekedtek róla?“
Viccelsz? :D Én örültem volna, ha normális munkahelye van. A fő ok az volt, hogy mire kapcsolatba kerültünk, már annyira széjjel frusztrálta saját magát, hogy mikor engem fiatal, egyetemista lányként megkapott, nem tudta normálisan kezelni a helyzetet. Folyton az én karrieremet akarta elgáncsolni és folyamatosan azon volt, hogy lehúzzon. “Ne gondold magad olyan okosnak, mert tanulsz.”, meg ilyesmi kijelentései voltak állandóan és nem tudott osztozni a sikereimben. Plusz élete sem volt a munkája mellett. Nem akart fejlődni, tanulni, gyarapodni kulturálisan, vagy akárhogy, csak hazajönni munka után és otthon dögleni. (Sok szabadideje volt.)
14,16#
Durva, amiket írtok.
Csak azért kérdeztem, mert nálam a melós szónak nincs negatív konnotációja, ismerek melósokat, akik normálisak (jó, kissé egyszerűek, ezt aláírom, de semmiképpen nem buták), és elég jól is keresnek a szakmájukkal. Többet, mint egy bölcsész diplomás irodista, sokkal.
“ismerek melósokat, akik normálisak (jó, kissé egyszerűek, ezt aláírom, de semmiképpen nem buták), és elég jól is keresnek a szakmájukkal. Többet, mint egy bölcsész diplomás irodista, sokkal.“
Az, hogy mennyit keresnek, számomra irreleváns információ. Azonban ezután a negatív élmény után többet képtelen voltam ismerkedni ebben a rétegben és ezután sem tervezek. A diplomásokat azért szeretem - keressen minimálbért akár -, mert képesek átérezni az én helyzetemet és sokuk rendelkezik a kellő érzelmi önszabályozással ahhoz, hogy normálisan tudjon kommunikálni velem. Nem lehet egy olyan férfivel érdemben mit kezdeni, akit már az is széjjel frusztrál, hogy saját sikereim vannak és hogy egy 300 pontos alapszakra bekerülök. Nonszensz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!