Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Adtak már valaha esélyt a nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Adtak már valaha esélyt a nők egy egyszerű melósnak?

Figyelt kérdés

2022. jan. 26. 20:40
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
83%
8 hónapot kapott. Megbántam és többé nem követtem el ezt a hibát.
2022. jan. 26. 21:00
 12/35 anonim ***** válasza:
0%

Jól van, már leírtátok hogy szar döntés volt, értjük.

De az volt a baj vele hogy melós volt, hogy keverte a betont, vagy hogy lebarnult nyáron kint a tetőn, vagy esetleg valami más állt annak a hátterében, hogy így vélekedtek róla?

2022. jan. 26. 21:03
 13/35 anonim ***** válasza:
89%
Egyszerű melosnak sokkal nagyobb az eselye mint fogyatékosnak xd
2022. jan. 26. 21:05
 14/35 anonim ***** válasza:
88%

“De az volt a baj vele hogy melós volt, hogy keverte a betont, vagy hogy lebarnult nyáron kint a tetőn, vagy esetleg valami más állt annak a hátterében, hogy így vélekedtek róla?“

Viccelsz? :D Én örültem volna, ha normális munkahelye van. A fő ok az volt, hogy mire kapcsolatba kerültünk, már annyira széjjel frusztrálta saját magát, hogy mikor engem fiatal, egyetemista lányként megkapott, nem tudta normálisan kezelni a helyzetet. Folyton az én karrieremet akarta elgáncsolni és folyamatosan azon volt, hogy lehúzzon. “Ne gondold magad olyan okosnak, mert tanulsz.”, meg ilyesmi kijelentései voltak állandóan és nem tudott osztozni a sikereimben. Plusz élete sem volt a munkája mellett. Nem akart fejlődni, tanulni, gyarapodni kulturálisan, vagy akárhogy, csak hazajönni munka után és otthon dögleni. (Sok szabadideje volt.)

2022. jan. 26. 21:20
 15/35 anonim ***** válasza:
69%
Minek? Nem keresnek eleget még maguknak se, nekem meg vannak igényeim.
2022. jan. 26. 21:28
 16/35 anonim ***** válasza:
89%
Nálam is hasonló volt a felállás. Ő melós én egyetemista lány voltam. Csak ő nem gáncsolt, lszrta, amit csinálok. Engem az vágott képen, amikor egy egyszerű osztásra azt mondta a füzetemben, hogy "úúú, de durva, én ennek biztos nem állnék neki". Realizáltam, hogy egy hülyével élek együtt.
2022. jan. 26. 21:29
 17/35 anonim ***** válasza:
68%

14,16#

Durva, amiket írtok.

Csak azért kérdeztem, mert nálam a melós szónak nincs negatív konnotációja, ismerek melósokat, akik normálisak (jó, kissé egyszerűek, ezt aláírom, de semmiképpen nem buták), és elég jól is keresnek a szakmájukkal. Többet, mint egy bölcsész diplomás irodista, sokkal.

2022. jan. 26. 21:38
 18/35 anonim ***** válasza:
87%

“ismerek melósokat, akik normálisak (jó, kissé egyszerűek, ezt aláírom, de semmiképpen nem buták), és elég jól is keresnek a szakmájukkal. Többet, mint egy bölcsész diplomás irodista, sokkal.“

Az, hogy mennyit keresnek, számomra irreleváns információ. Azonban ezután a negatív élmény után többet képtelen voltam ismerkedni ebben a rétegben és ezután sem tervezek. A diplomásokat azért szeretem - keressen minimálbért akár -, mert képesek átérezni az én helyzetemet és sokuk rendelkezik a kellő érzelmi önszabályozással ahhoz, hogy normálisan tudjon kommunikálni velem. Nem lehet egy olyan férfivel érdemben mit kezdeni, akit már az is széjjel frusztrál, hogy saját sikereim vannak és hogy egy 300 pontos alapszakra bekerülök. Nonszensz.

2022. jan. 26. 21:43
 19/35 anonim ***** válasza:
75%
18# Igen, mert egy diplomás feltehetően nagyobb érzelmi intelligenciával rendelkezik és érettebb gondolkodású. Lesznek akik ezt is megcáfolják (illetve saját magamat is meg tudnám), de alapvetően én is arra jutottam, hogy diplomásként jobb hasonló rétegben keresgélni
2022. jan. 26. 21:55
 20/35 anonim ***** válasza:
71%
17: engem nem az zavart, hogy keveset keres vagy hogy nem elég izmos, az zavart, hogy hazaértem a suliból, lelkesedtem a saját szakmám iránt, és nem tudtam vele 3 mondatot se váltani, mert nem volt képes türelmesen végig várni, amíg elmesélem, meg sem próbálta megérteni. Tőlem lehetett akármilyen olajos melós, én a társat hiányoltam, akivel megosztom azt, ami engem foglalkoztat. Ha odafigyel, törekszik megérteni, fejlődni, vagy legalább türelmesen végig várja, lehet, hogy még ma is együtt vagyunk. Nem lenéztem, mert "csak egy melós", hanem haragudtam, mert nem hallgatott meg, nem kereste a közös pontokat, mert neki ezt nem kell megtennie, nem kell értenie hozzá. Értem én, de akkor így kb. az életem 2/3-át nem volt kivel megosztanom, mert a suli és a gyakornoki melóm tette ki az életem kétharmadát annak idején. Hazamentem, nézett mint hal a szatyorban és annyi. Nekem csalódás volt a hozzállása. Nem az, amit csinált, hanem maga az ember. Talán lenne más, aki másképp állt volna hozzá, de többé nem adtam esélyt sem, mert nekem ekkor komolyan sérült a szívem, én nagyon szerelmes voltam és nem éreztem, hogy én szúrtam volna el, de azt tudtam, hogy többé nem akarok ilyen helyzetbe kerülni.
2022. jan. 26. 21:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!