Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 éves szűzként esélytelen hogy valaha is legyen barátnőm? Minden remény elveszett?
#19-20 Pedig Tindernél nincs jobb jelenleg. Előfizetsz Goldra és megmutatja neked ki "tetszikelt". Sokkal eredményesebb, mint klasszikus társkeresőn irogatni 3-400 nőnek, megpróbálni frappánsnak lenni minden egyes alkalommal majd csaj megnézi az fotóidat és egyből delete, még válaszra se méltat, akármit is írtál neki...
Én speciel mondjuk sokra nem mentem Tinderrel se, mert sajnos kurvа ronda vagyok így csak ronda nők "tetszikeltek", az se sok. Ronda nőket meg meghagyom a balfаszoknak.
Aki, meg azt hirdeti, hogy rondaként az ember próbáljon meg élőben kínlódni, annak innen egy hypothetical high five. Max. a pszichopaták bírják azt a sok elutasítást és a végén ugyanott leszel a semmivel...
Nekem 24 éves koromban lett először barátnőm. Pedig előtte több lány próbált közel kerülni hozzám, némelyik elég direkten is. Egyszerűen a belső gátlásaimtól képtelen voltam ezzel mit kezdeni, elvörösödtem, és kb. szótlanul kivártam, amíg feladták. Illetve én is próbáltam közeledni, de valahogy elriasztottam magamtól őket. PL. minden fokozat nélkül "rájuk borítottam mindent", ami én vagyok, és ez túl sok volt. Ha eddig nem sikerült, érdemes lenne végre bevallanod, hogy segítségre van szükséged. Ha az ember lába eltörik, elmegy begipszelik, ha a lelke törött, pszichológushoz/szexuálterapeutához kell menni! Tedd ezt meg magadért! Hihetetlenül sokat tud segíteni! Nem a nőkön múlik, valamit te gondolsz rosszul, magaddal, vagy velük kapcsolatban, ezt a gondolati, érzelmi hibát kellene kicsit módosítani. Ettől a személyiséged még nem vész el, ettől ne félj, és nem is férfiatlan dolog ilyen kezelésre járni. Én is járok, bomba nőket látok kijönni az ilyen terápiákról, akiknek kinézetük ellenére is van valami bajuk, amit kezelni kell. Kérd meg egy barátod, hogy kísérjen el, ha egyedül nem bírod rávenni magad.
49f
Én a lehetőségek teljes hiányát tapasztalom a csajozás területén sikertelen férfiként.
Fel nem fogom hogy egy pszihológus mit tud azon segíteni hogy nem találok egyetlen egyedülálló nőt sem a környezetemben, vagy hogy csak a 10/10-es férjezett bombanők jönnek be nekem, csak beléjük tudok beleszeretni. Ezek olyan problémák, amit más nem fog nekem tudni megoldani.
Maradok incel
29/f
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!