Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pszichés problémával hol kereshetek akár lazább, akár komolyabb párkapcsolatot szerintetek?
Figyelt kérdés
2022. jan. 26. 15:14
21/26 A kérdező kommentje:
19
Sajnálom, hogy így jártál. :( Talán szociális fóbiás volt?
2022. jan. 27. 14:49
22/26 A kérdező kommentje:
20
Ó, ilyenről nem is hallottam még... Ez valami neurológiai probléma?
Fuh, elég durva lehetett a csigalépcsős ügy. Nekem magasságfóbiám van, olyan szürreálisnak tűnik, hogy a kölni dómba simán fel tudtam menni.
2022. jan. 27. 14:50
23/26 anonim válasza:
Ha érdekel a szex, beszállnál egy párhoz harmadiknak?
24/26 A kérdező kommentje:
A laza kapcsolat alatt nem arra gondoltam, hogy a szeretője lennék valakinek. :) Arra gondoltam, hogy nem kell összeköltözni, minden nap találkozni.
2022. jan. 30. 09:57
25/26 anonim válasza:
Szóval akibe nem vagy szerelmes, csak elmondhasd, hogy van, hogy jobban értékeld magad? Mert most lehet, elképzeled, hogy mi lenne a kényelmes, nincs kötődés, nincs felelősség, csak a jó részedet elég mutogatni, amikor épp ráérsz és kedved van hozzá... csakhogy ha ez visszafele sincs, az pár hét és már nem elég, ego-sértő és pont fordítva hat. Hogy a másikra nem számíthatsz, nem fogad el, nem vagy kizárólagos, és annyira lelkes se irántad, csak használ valameddig. Ezt hívják "barátság extrákkal"-nak modernül, amikor igazi érzelem sincs, csak egy kis szimpátia és segédeszköz vagytok egymásnak, nem terveztek egymással közös életet és addig vagytok együtt, amíg érdekes vagy nem akad jobb. Pont ezzel lehet jól bebetonozni azt, hogy ne kelljen változtatni, hogy a világ megerősítse, hogy neked csak ez jár.
26/26 A kérdező kommentje:
25
Tökéletesen igazad van.
Úh. maradjunk annyiban, hogy feladom.
2022. jan. 31. 11:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!