Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pszichés problémával hol kereshetek akár lazább, akár komolyabb párkapcsolatot szerintetek?
12
Azt most itt nem írom le, ha nem gond.
13
De igen, mert teljesen felesleges olyan köröket futni, hogy két-három levélváltás után úgyis el kell mondanom, hogy miért csinálok-nem csinálok ezt-azt.
*
Szóval nem akarok felesleges köröket futni, nem akarok zsákbamacskát árulni és két-három levélváltás után úgyis el kell mondanom stb.
Köszönöm a válaszokat.
Voltam társkeresőn még jó pár évvel ezelőtt és nem nagyon kapkodtak értem. :) Míg sokan azt mondják, hogy 10-en, 20-an, 100-an írnak nekik, nekem elég sokat kellett próbálkozni, hogy összehozzak egy-egy randit. Végül azért sikerült elég sok férfivel találkozni, de csak egy valaki volt, aki úgy nagyon szimpatikus volt, csak az volt a gond, hogy egyáltalán nem vonzott. Szóval abból sem lett semmi.
Most sok idő kihagyással voltam fent megint és hát nem nagyon kapkodtak értem. :) Szeretném azt mondani, hogy elég volt, nyilvánvalóan ezt a dolgot nem nekem találták ki... és hogy biztos én sem tudok sokat ajánlani, el kell ezt a dolgot végleg engedni (vagy esetleg abban hinni, hogy maaajd egyszer talán mégis véletlenül alakul valami).
Mindegy, szinte alig mertem megnézni, hogy miket írtatok, de most azért úgy érzem, hogy nem gúnyoltatok ki, hogy ezek a vágyak vannak bennem és kicsit jobban érzem magam. :)
Szerintem nagyon nem mindegy, hogy milyen problémával küzdesz.
Volt egy exem, aki teljes mértékben zárkózott volt. Annyira, hogy bár velem egy netes játékon megismerkedett és szerelem lett belőle, de se családi összejövetelekre, se rendezvényekre, de még sétálni sem jött el velem. Dolgozni sem dolgozott, a megtakarításaiból élt (rendszergazda volt előtte).
Bármennyire erőlködtem, hogy legalább egy kicsit kimozdítsam, nem jártam sikerrel. Másfél év után feladtam.
Már az ismerkedés nagyon korai szakaszában érdemes rátérni a lényegre, tehát ebből kiindulva lehet ismerkedni bárhol, csak őszintének kell lenni!
12-es vagyok
Az a nem mindegy, hogy a mindennapokban mennyire nyilvánul meg a probléma, és korlátoz-e valamiben :) Nekem pl. mozognom kell, mert az egy helyben állás nem megy (és néha az ülés sem), mert a perifériás látóteremben elkezdenek mozogni a tárgyak, és így a távolságérzékelés megszűnik, azaz mintha el akarnék dőlni valamerre, szédülök... bolti sorbanállásnál és hivatalban probléma, de ezeket a helyeket kerülöm, így semmi gond :)
Az utolsó kellemetlen élményem a volt barátnőmmel történt pár éve az Egri minaretben, amikor a csigalépcsőn előttünk állnak, majd mögöttem is, és be vagyok szorítva 1 lépcsőfokra 0 mozgástérrel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!