Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Pszichés problémával hol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pszichés problémával hol kereshetek akár lazább, akár komolyabb párkapcsolatot szerintetek?

Figyelt kérdés
2022. jan. 26. 15:14
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
#10 Igen, de nem társkeresőn ismertem meg. Kollégák voltunk.
2022. jan. 26. 18:18
 12/26 anonim ***** válasza:
Miben nyilvánul meg a "pszichés probléma"?
2022. jan. 26. 19:35
 13/26 anonim ***** válasza:
Az ember nem a problémáival indít a társkeresőn.
2022. jan. 26. 22:16
 14/26 A kérdező kommentje:

12

Azt most itt nem írom le, ha nem gond.

13

De igen, mert teljesen felesleges olyan köröket futni, hogy két-három levélváltás után úgyis el kell mondanom, hogy miért csinálok-nem csinálok ezt-azt.

2022. jan. 26. 22:30
 15/26 A kérdező kommentje:

*

Szóval nem akarok felesleges köröket futni, nem akarok zsákbamacskát árulni és két-három levélváltás után úgyis el kell mondanom stb.

2022. jan. 26. 22:31
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
Erre találták fel a társkereső oldalakon a "bemutatkozás" funkciót, ahol azelőtt lehet megosztani a legfontosabb dolgokat, hogy elkezdenétek beszélgetni. Így kevesebb emberrel fogsz tudni elkezdeni beszélni? Igen. Viszont az a baj, hogy olyan megoldás nem nagyon van, ahol a kecske is jól lakik és a káposzta is megmarad. Vagy előre jelzed ezt, és akkor kisebb eséllyel fognak szóba állni veled, vagy utólag, akkor viszont félbe fog maradni a legtöbb beszélgetésed. Ez viszont nem csak társkeresőn lehet probléma, hanem személyesen is.
2022. jan. 27. 07:34
 17/26 anonim ***** válasza:
Nekem kamaszként krónikus bélgyulladásom volt, ma is kb. semmi alapélelmiszert nem ehetek. Később még lett több nyavalyám, mint gerincsérv, amitől 5 évig minden nap fájt a lábam végig és bogyókat kapkodtam. Na mindezektől totál halálfélelmem volt és persze irdatlan sok fóbia rakódott rám és nagyon selejtesnek éreztem magam. Volt, amikor a sarki kisboltig nem mertem elmenni. De aztán valahogy, amikor muszáj volt, mégis csak eljártam orvoshoz, pszichológushoz, külön költöztem, leraktam két diplomát, váltottam munkahelyeket... lett két gyerekem, aztán elváltam, aztán túléltem egyedül, aztán új társam lett... És most jól vagyok (csak 30 év kellett hozzá:D). Mindezt persze apránként, de sokszor kellett nagy levegővel nekem sok bátorság hozzá. Mit szépítsem, az összesen két "fiúmmal" (mert csak komolyban gondolkodtam) sem azzal kezdtem (társkeresőn), hogy "helló, Mari vagyok és félek meg fájok", hanem igen, a 2-3. levélnél meséltem el, és mégis leveleztünk tovább. Kötetlenül érdeklődve egymás iránt mindenféle elvárás nélkül, azzal, hogy ebből még bármi lehet... ha majd nem, akkor nem, de legalább jót dumáltunk... és ez ment hetekig, mielőtt találkoztunk volna, s utána sem rögtön döntöttük el, mit akarunk egymástól, csak élveztük egymás társaságát. Szóval nekem ez bevált, azért ajánlom, hogy ne mennyiségre, minőségre menj, ne bárkit akarj bármire, mert "úgyis" csak azt érdemled, hanem olyat, akivel összeilletek. Az ember vagy bezárkózik a félelmeibe, vagy tesz az álmaiért. Ez esetben biza reklámozza magát. Egyébként ahogy látom, a környezetemben mindenkinek megvan a maga keresztje, saját magad ásod el, ha azt hiszed, mindenkinek könnyebb és szebb az élete, mert szerencsésebb és ügyesebb.
2022. jan. 27. 09:04
 18/26 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Voltam társkeresőn még jó pár évvel ezelőtt és nem nagyon kapkodtak értem. :) Míg sokan azt mondják, hogy 10-en, 20-an, 100-an írnak nekik, nekem elég sokat kellett próbálkozni, hogy összehozzak egy-egy randit. Végül azért sikerült elég sok férfivel találkozni, de csak egy valaki volt, aki úgy nagyon szimpatikus volt, csak az volt a gond, hogy egyáltalán nem vonzott. Szóval abból sem lett semmi.

Most sok idő kihagyással voltam fent megint és hát nem nagyon kapkodtak értem. :) Szeretném azt mondani, hogy elég volt, nyilvánvalóan ezt a dolgot nem nekem találták ki... és hogy biztos én sem tudok sokat ajánlani, el kell ezt a dolgot végleg engedni (vagy esetleg abban hinni, hogy maaajd egyszer talán mégis véletlenül alakul valami).

Mindegy, szinte alig mertem megnézni, hogy miket írtatok, de most azért úgy érzem, hogy nem gúnyoltatok ki, hogy ezek a vágyak vannak bennem és kicsit jobban érzem magam. :)

2022. jan. 27. 10:06
 19/26 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nagyon nem mindegy, hogy milyen problémával küzdesz.

Volt egy exem, aki teljes mértékben zárkózott volt. Annyira, hogy bár velem egy netes játékon megismerkedett és szerelem lett belőle, de se családi összejövetelekre, se rendezvényekre, de még sétálni sem jött el velem. Dolgozni sem dolgozott, a megtakarításaiból élt (rendszergazda volt előtte).

Bármennyire erőlködtem, hogy legalább egy kicsit kimozdítsam, nem jártam sikerrel. Másfél év után feladtam.

Már az ismerkedés nagyon korai szakaszában érdemes rátérni a lényegre, tehát ebből kiindulva lehet ismerkedni bárhol, csak őszintének kell lenni!

2022. jan. 27. 11:23
 20/26 anonim ***** válasza:
100%

12-es vagyok

Az a nem mindegy, hogy a mindennapokban mennyire nyilvánul meg a probléma, és korlátoz-e valamiben :) Nekem pl. mozognom kell, mert az egy helyben állás nem megy (és néha az ülés sem), mert a perifériás látóteremben elkezdenek mozogni a tárgyak, és így a távolságérzékelés megszűnik, azaz mintha el akarnék dőlni valamerre, szédülök... bolti sorbanállásnál és hivatalban probléma, de ezeket a helyeket kerülöm, így semmi gond :)

Az utolsó kellemetlen élményem a volt barátnőmmel történt pár éve az Egri minaretben, amikor a csigalépcsőn előttünk állnak, majd mögöttem is, és be vagyok szorítva 1 lépcsőfokra 0 mozgástérrel...

2022. jan. 27. 14:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!